12.7.2010

Biitsii ja Carolinee

Viikonloppu oli kiva. Alotetaan perjantaista. Sillon aluks mulla oli tosi paha mieli. On kyl edelleen, mut ihan sama. Pe iltapäivällä ku J pääs töistä polkasin Pitkäjärvelle biitsille. Oli kiva vastatuuli, eikä mun Poni oo mikään ihan kevyt polkee, mut pääsin kuitenki perille. Siellä J venaili. Käytiin uimassa ja Jiin varpaita näykkäili jotkut kalat pariin otteeseen! Otettiin arskaa ja ihmeteltiin juttuja mitä tapahtuu.


Ku piti lähtee pois, mua alko heikottaa. Varmaan siks, et olin syöny vaan vähän ennenku pyöräilin ja sitä ennen olin käyny salillaki. Eikä mul tietenkään ollu mitään evästä mukana. Onneks sain kyydin himaan. J pyöräili takas, ku sen fillari ei mahtunu kyytiin.

Päätettiin mennä kattomaan Carolinee ku niillä oli keikka kotiseudulla, Myrtsin k5 baarissa. Käytiin meillä pizzalla (mä en syöny pizzaa) ja maistelemassa Aloedrinkkejä. Kun tultiin baariin, siellä ei ollu paljon porukkaa ja piti venaa jos sinne vaikka tulis vähän enemmän, et olis yleisöö. Väkikato saatto johtuu Ruissista tai Yyterista, en tiiä. Carolinella oli uusi rumpali mukana.


K5 on aika hirvee mesta, mut jäätin sinne kuitenki viel hetkeks hengaa keikan jälkeen. J laulo karaokee ja mä juttelin vanhojen tuttujen kaa. Ku lähettiin menee, mä fiilistelin Suomen kesää, ku oli viel semi valosaa ja lämmin. Pistin kyl pitkähihasen päälle, mut ei olis tarvinnu.


Tultiin Jiille ja mun oli tarkotus laittaa jotain pientä yömättöö. J rojahti sänkyyn sillävälin ku mä valmistauduin pesemällä pannua. Menin J:n viereen ja kysyin, et mitä tekisin ja sitten herättiinki aamulla. Oho. Mulla oli naamassa vielä eiliset meikit ja vaatteet päällä. HAhah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti