22.7.2010

Piirakka vol. 2

Tänää oli salilla ihan ok treeni. Salin jälkeen tein salaattia ja menin pihalle grillaamaan. Söin pari baradii ja possuvartaan. Oli ihan jees, mut tuli kauhee ähky...


Mamilla on tänään synttärit. Se oli stadissa äitinsä kanssa. Mama tuli jossain vaiheessa myös grillille ja nappasin siitä pari synttärikuvaa. Onneks olkoon!


Sit uus yritys piirakan kanssa! Ohje löyty meijän himasta jostain reseptikansiosta, jossa on lehtileikkeitä ja tuttujen antamia ohjeita. Mä tuunasin sitä kyl pikkusen. Mustikoiden lisäks laitoin tällä kertaa myös mansikoita.


Ohje tuunattuna meni jotenki näin, täst tuli uunipellillinen:
1 lasillinen vehnäjauhoja, 2 lasillista grahamjauhoja, 2 lasillista sokeria (jfgjdfkj!!!), 200g voita (fkjgkkkkkkkgfj!!!!!!), 2tl leivinjauhetta, 3 munaa, 2 dl maitoo, 1dl mustikkajugurttii, mustikoita, mansikoita, fariinisokeria.

Laita jauhot, sokeri, leivinjauhe ja voi kulhoon ja nypi se tasaseks käsillä. Yks yks lasillinen taikinasta sivuun, se ripotellaan myöhemmin päälle. Laita taikinaan munat, maito, jugurtti ja sekota. Levitä takina korkee reunaselle uunipellille, jossa on leivinpaperi. Ripottele marjat ja se taikina joka on lasissa, siihen päälle. Rippottele myös fariinisokeria pikkusen.

Paista puol tuntia 200 asteessa.

Ku piirakka tuli uunista, mä leikkasin osan siitä palasiks ja vein ulos. Juotiin kahvit Viivin, porukoiden, ukin ja yhen naapurin kanssa.


Hyvin putos. Myös mun mielestä oli ihan hyvää, mut tykkään kyl enemmän rahkapiirakoista. En nyt vaan viittiny tehä ku se edellinen meni pieleen. Ehkä sit joskus taas. Oon edelleen sitä mieltä et ruuan tekeminen on kivempaa. Ruuasta ei myöskään tuu niin kauheeta morkkista ku herkuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti