14.8.2013

Hei hei kesä!

Nyt taidetään pikkuhiljaa mennä syksyn puolelle! Must tuntuu, et aina just sillon kun koulut alkaa, tulee myös viileemmät kelit. Tällä viikolla on tullu ihan hyvin vodaa taivaalta. Mua ei sinänsä haittaa, mut kyl tänään vähän ärsytti kun lähin himasta ja heti oli kengät ja sukat ihan märät. :D Olisin laittanu kumpparit, jos mulla ei olis ollu heti ekaks kuvauksia. Kumpparit ei ihan taida uppoo fiinimpään lookkiin?

Kattelin puhelimesta kesän kuvia. Kokosin osasta kollaasin. Nimesin sen kesäoksennukseksi... :D Kaikki taitaa löytyy myls Instagramista. Niinkun oon jo aiksemmin maininnu, musta on ihan kivaa et kesä alkaa olemaan ohi. Kesä oli ihan jees. Keväällä mietiskelin tulevaa kesää ja lomaa postauksessa Kesäsuunnitelmia.


Mitä tulikaan tehtyä? Lomalla tahtoisin... 

Mennä käymään mökillä - Check! Ekat mökkeilyt oli jo mun synttäreinä meijän omalla mökillä Pertunmaalla. Samassa paikassa meni myös Juhannus. Itse lomalla ei tullu hengattua Pertunmaalla, mut Juuson kanssa kerran Petterin mökillä Saarijärvellä.  Lähtee kalaan - Check! Taas tuli syvennyttyä perhokalastuksen saloihin. Nyt viimeisimmällä reissulla sain kunnon kipinän siihen hommaan. Aina (sen suuren ajan jonka oon harrastanu...) digannu, mut nyt tuli joku boosti!! Pitää illanistujaisia - Noup. Ite en järjestany kertaakaan, mutta muiden messissä olin. Hengata kesäisessä Helsingissä - Check! Mut tais olla vaan kerran tai jotain... :D Tehdä vähän töitä - Check! Kesäloma pyörrähti käyntiin Sodexolla. Oli ihan kivaa! Varsinkin työkavereiden näkeminen. Ja LENTSIKAT! Viikon verran mä tein siellä taas hommia. Sieltä tulee edelleen kyselyä, jos pääsisin uudestaan, mut nyt täytyy keskittyä ihan muihin juttuihin. :) Mennä pussikaljailemaan - Ei tainnu onnistuu. Ei vaan tullu lähettyy mihinkään. Sen sijaan kävin pienpanimofesteillä Mikon ja Jonin kanssa maistelemassa olusia ja siidereitä.  Lenkkeillä ja bodata - Check! Oli mukava käydä aamuisin salilla ja myöhään illalla lenkeillä. Nyt taas palataan normiin rytmiin. Lähteä Lappiin - NOUP! Yhyyyy... Ehkä sit ens vuonna taas? Hirvee hinku lähtee. Se on taas sitä Lapin hulluutta. Paljon tuli kaikesta lappiin liittyvästä haaveiltua.

Suurin juttu jota kesältä odotin oli Juuson pitkät yhdeksänpäiväiset lomat. Ne meni nappiin, vaikka menikin ihan liian nopeesti. Ne lomat oli jonkinlainen välietappi, jota venas ja jonka jälkeen aamut lähti paremmin laskuun! Vähän oli tylsää kesäloman viimeisillä viikoilla, mut kyl sekin sit meni.

Toivottavasti ens kesästä tulee hyvä. Tervetuloa syksy!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti