1.8.2013

Tuplatreffit

Koneesta ei oo vieläkään kuulunu mitään... Ehkä tänään sit! Nyt kirjottelenkin jo duunikoneelta. Ihanaa päästä käyttää macia, kun on pari kertaa yrittäny kituuttaa PC:llä. Vielä ku oman sais bäkkiin niin jee!

Tiistaina käytiin Lotan kanssa moikkaa meijän sotilaita Santiksessa. Oli kiva mennä yhessä nyt kun Juhakin on tullu takas Haminasta. Tää oli vähän erikoiskeissi, et pääsin näkee Juusoo tällä viikolla kun se on tällä hetkellä vartiossa, eikä pysty hakemaan ketään portilta. Vartiointi sijoittuu kuitenkin saarelle päivisin, joten hetken aikaa illalla on vapaata ja pääsee vaikka sodeen. Mentiin siis molemmat Lotan janssa Juhan vieraina sisään. Hengatyiin yhessä Sodessa ja Juusokin tuli käymään siellä pitämään pienen paussin kiertovartiosta. Puol kasin aikaan Juuso pääs sit oikeesti vapaalle. Mentiin Rantaan hengaa.



Ulkona oli tosi hämyinen sää. Ei pahemmin tuullut, oli pilvistä mutta lämmintä. Just sellanen sää, että kohta tulee myrsky. Ei kuitenkaan tullu ja hengattiin koko loppuaika ulkona. Juha ja Lottakin tuli jossain vaiheessa sinne. Meil oli tuplatreffit rannassa. :D Kaks pätkää ja kaks pitkää.



Vähän ennen yhdeksää oli aika lähtee. Sanottiin heipat meijän kurkkusalaateille ja lähettiin Lotan autolla takasin. Oli aika superia päästä treffaa tota rakasta spollee. Tällä viikolla ja vähän viimeviikollakin on ollu kauhee kaipuu! Ei yhtään sellanen masisikävä, kun jossain vaiheessa. Ei vaan malttais enää venaa et Juuso tulee himaan. Lisä ikävää/innostusta lisää se, et kohta Juusbe tulee taas ihan pysyvästi himaan. Nyt alkoi elokuu, joten voi sanoo et ens kuussa intti loppuu. Ihan parasta.

Tänään alkoi duunit! Se on ihan jees, en olis enää jaksanu olla lomalla. Hymy naamalla mä istuin tänään aamulla junassa matkalla keskustaan. Tästä ollaan Juuson kanssa monta kertaa joskus aijemmin puhuttu, et kun mulla alkaa duunit elokuussa, alkaa myös intin viimeinen loppukiri. Tässä sitä nyt ollaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti