6.10.2014

Loppuviikko

Jeee Sodexot taas hetkeksi ohi. Kannatti vähän kilahtaa edellisessä postauksessa, kun pari vikaa vuoroa meni paremmin kun pitkästä aikaa. Vanhoja naamoja, pitkät vuorot ja hyvä meininki kaikilla. Perjantaina oli ihan hyvä fiilis lähteä viikonlopun viettoon. Viikonlopuksikin olis saanu töitä, mut halusin pitää vapaata. Maanantaina alkoi kuitenkin taas toiset hommat niin hyvä pitää pari päivää taukoa välissä. Mieli kerkee messiin.



Juuso oli koko viikonlopun duunissa. Kerrankin olis ollu molemmat päivät aamuvuoroja, mut tällä kertaa toinen täytyi vaihtaa illaksi että saatiin sumplattua yksi kalareissu. Tuntuu että nää päivävuorot on nykyisin aika harvinaista herkkua, varsinkin viikonloppuisin. Kun Juuso pääs la duunista, hurautettiin Porvoon hoodeilla. Mestoilla oli myös pari kalafrendiä, Katri ja Joonas. Mä pääsin ekaa kertaa kalastaa haukea perholla. Vietettiin Kråkössä yksi yö. Eka ilta hengailtiin ja seuraava päivä kalastettiin intensiivisesti. Sunnuntaina iltapäivällä täytyi lähtee ajaa takas omille hoodeille, kun Juuson piti mennä kääntää purilaisia töihin.



Oli siistii kokeilla uusia kalahommia ja muutenkin oli mukavaa hengailla porukalla. Oon aina viihtyny jätkäporukassa, mut ihan hauskaa että välillä noissa kalajutuissa on joku muukin tytsy. Tulee vähän erilaista näkökulmaa ja ymmärrystä moniin juttuihin. :D Musta tuntuu tällä hetkellä et haluisin vaan koko ajan johonkin kalaan. On kivaa hetkeks irrotautuu arjesta ja nollaa päätä keskittymällä vain yhteen asiaan, siihen kalastukseen. Usein mun pää on yks iso huvipuisto ja ajatuksen juoksu aika poukkoilevaa mut kun kalastan, mun mun ajatuksen on vaan siinä eikä missään muualla. Tää sama juttu on ollu jo lapsesta lähtien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti