18.10.2014

Muumit fiksattavana

Viikonloppuja kaikille! Me ollaan tänään lähdössä isolla porukalla pienelle kylpyläreissulle Tampereen lähistölle. Messiin lähtee koko meidän posse plus sivuhaarat, niinkuin joku tokaisi. Yhteensä kymmenen henkeä. Me käytiin muutaman siskon kanssa arkena jo vähän valmistautumassa tähän tulevaan pulikointireissuun. Kaikki meidän sisarukset on tosi vaaleita. Kaikilla on luonnostaan aika vaalea letti ja naaman karvoitus ihan olemattoman väristä. Ollaan sellasia muuminaamoja ilman meikkiä. Heittäydyttiin Viivin ja Pinjan kanssa turhamaisiksi ja käytiin värjäämässä ripset ja kulmat. Myös meijän mami oli värjäämässä omia kulmiaan.


Niinkuin täällä blodissa on käynyt monta kertaa ilmi, en oo ihan perillä tälläsistä ehostusjutuista. Tää oli siis eka kerta tälläiselle. Värjäis tehtiin Tikkurilassa yhdessä mestassa, jossa on töissä Viivin tuttu. Oon joskus aikaisemminkin miettinyt ripsien värjäystä, mutta oon jänistänyt kun oon kelannut että on ahdistavaa olla silmat kiinni parikymmentä minuuttia. Olihan se aika ahdistavaa, meinas tulla välillä pakokauhu! Vaikka olenkin tyytyväinen lopputulokseen, en ehkä moiseen viitti uudestaan mennä. Kulmien värjäykseen menen kyllä varmasti jossain vaiheessa uudestaan. Otin paljon tummemmat kulmat kun muut. Piirrän ne kuitenkin aina vahvasti. Sain kehuja kulmien muodosta. Hintaan olisi kuulunut myös muotoilu, mutta sitä ei tarvinnut.

Irkulle kiitos tän akkalauman kaunistamisesta! Kuvat on nyt vähän huonoja, mutta kyllä niistä vähän näkee ennen/jälkeen eroa. Nyt bikinit kassiin ja kohti Nokiaa. Tulin just sopivasti vähän kipeeksi. Buranaa nassuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti