15.4.2015

Messuviikonloppu Tampereella

Huh, vihdoin taas täällä blogin puolella! Tulin sunnuntai iltana takas himaan Tampereelta ja tulin samantien kipeeks. Tai oikeestaan olin kipee jo messuilla, mut sitä ei siinä tohinassa kerenny oikein ajatella. Juuso tuli kans just ennen omaa reissuaan kipeeks, joten ei ihme että mäkin sain tartunnan. Maanantai meni kokonaan sängyn/sohvan pohjalla kuumeessa ja eilinen kans aika rennosti, vaikka kävin vähän myös töissä.

Nyt kuitenkin viikonlopun tapahtumiin. Huonosti nukutun yön jälkeen heräsin lauantai aamuna vähän vaille 5... Enhän mä saanu kunnolla nukuttuu kun tiesin että kohta pitää nousta. Unta tuli ehkä 4h. Aamulla oli ihanan hiljaista joka paikassa. Oli kivaa kävellä junalta Kamppiin kun ei näkyny oikein ketään. Sieltä hyppäsin OnniBussin kyytiin ja matkasin 2,5h Tampereelle. Myös meidän Vaasalainen vahvistus Noora oli samoihin aikoihin perillä. Veeran poikaystävä Antti oli meitä vastassa ja vei messupaikalle Ylöjärvelle. Nopeesti kasattiin meidän messuosasto kuosiin. Veera ja Hanna oli jo aloitellut hommia Ylöjärven liikuntakeskuksella.Eka messupäivä meni ihan tosi nopeesti. Jengiä kävi ihan mukavasti juttelemassa ja saatiin myös näyttää parille ihan pienelle jätkälle miten perhoja sidotaan. Noora oli myös roudannu rinkkansa paikalle, että jengi sais kokeilla miltä tuntuu 20kg rinkka selässä. Nooran aiheena oli kalastusvaellukset. Messut oli pulkassa viideltä. Meillä oli majoitus yhdestä Tampereen Cumuluksista. Mentiin sinne valmistutumaan iltaa varten.


Pirkanmaan Perhokalastajat halus tarjoo meille ja muille messuille värvätyille illallinen Ukkometsossa. Se oli aika kiva paikka ja ruoka oli hyvää. Syömisten jälkeen siirryttiin jatkoille, jotka on vissiin aika legendaariset näillä messuilla. Ekaks oltiin parilla Pub Ukko Nooassa ja siitä mentiin Ilvekseen. Oli ihan törkeen hauskaa! Siellä me perhomimmit ja perhojäbät heiteltiin perhoo tanssilattiallakin ahahah.... Ei oltu edes mietitty mitään jatkoja, mut jotenkin kävi niin että oltiin hotellilla joskus viiden aikaan aamulla. Hupsista.

Yön unisaldo jäi vielä vähäisemmäksi kun edellisenä yönä, ehkä kaksi tuntia. :D Haluttiin olla ajoissa  paikalla messuilla, kun ovet aukes kybältä. Aamulla valmisteltiin vähän meidän esitykstä perhokalastuksen aloittamisesta. Tai ehkä enemmänkin yrittettiin saada jännitystä kuriin. Mua ainakin jännitti! Mun, Hannan ja Veeran esitys oli heti ekojen joukossa ja se kesti 20 minuuttia. Aika lonkalta tuli vetästyä.Myöhemmin päivällä myös Nooralla oli esitys niistä kalastusvaelluksista. Mun mielenkiinto ainakin heräsi ihan kunnolla sen esityksen jälkeen. Voi olla että tulevana kesänä pääsen toteuttamaan tälläistä ainakin jossain määrin meidän reissun aikana. Saatiin kaikki ihan hyvää palatutetta näistä esityksistä, vaikka jännittikin mitä kaikki kelaa.

Messupäivä meni taas suht nopeasti, vaikka kaikkia väsyttikin aika paljon. Laitettiin pillit pussiin neljän tienoilla. Hanna lähti ajamaan kohti Turkua, me muut mentiin Veeran luokse odottelemaan busseja. Fiilisteltiin yhessä kuvia viime kesältä ja mietittiin tulevan kesän kalajuttuja. Mun bussi lähti kasilta takas Helsinkiin. OnniBussilla oli ihan mukavaa matkustaa. Molempiin suuntiin dösä oli kyllä aika täynnä, mutta sille ei tietenkään mahda mitään. Aika meni ihan nopsaan kirjaa lueskellessa ja musaa kuunnellessa. Tuun varmaan jatkossakin käyttää OnniBussia. Olin ihan naatti kun pääsin kotiin. Viikonloppu oli tosi mukava. Kiitos siitä kuuluu perhomimmeille ja kaikille muille asianomaisille. :) Ehkä ens vuonna uusiks messuille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti