24.4.2015

Taas mennään!

Viimeiset pari viikkoo on ollu aika kreisejä! Siis töissä. Aikamoista hulabaloota kokoajan. Ei oo ihan hirveesti jaksanu istuu koneella enää sen jälkeen. Saatika et olis ollu mitään järkevää sanottavaa kun ajatukset duuneissa. Nyt on kuitenkin vapaapäivä ja tästä alkaa viikon loma. Alotettiin eilen illalla pakkaamaan jotain kamoja, mut musta ei ollu ihan hirveesti hyötyy kun nukahdin sohvalle pariks tunniksi. :D Tänään oli sit mun vuoro puuhastella pakkaamisen parissa. Kävin myös aamupäivällä lenkillä ja siivosin.


Nyt alkais olla kaikki kamat suunnilleen kasassa ja lähtö häämöttää. Parin tunnin päästä hypätään kaaraan ja hurautetaan Turkuun. Siellä treffataan Hanna ja Viljami. Laiva kohti Tukholmaa lähtee vähän ennen ysiä.


Toivottavasti seuraavasta viikosta tulee siisti. Jännää lähtee ekaa kertaa kunnolla Ruotsiin. Mun Ruotsin tuntemus rajottuu kahteen Tukholman risteilyyn. Gotlanti on vissiin aika nätti mesta. Toivotaan että säät sallii. Jos kalajutut kiinnostaa, yritän päivittää Instagramiin kuvia. :) Yhdellä meidän possen jäsenistä pitäis olla myös ulkomailla toimiva nettiyhteys luurissa. Jos ei toimi, niin onhan se välillä ihan kivaa viettää lomaa myös sosiaalisesta mediasta! Toivoisin silti että pääsee päivittämään reissukuvia. Paillaan joskus reilun viikon päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti