7.4.2015

Pääsiässunnuntai

Sunnuntaina kokoonnuttiin taas perheen kanssa yhteen. Tää on ollu perinteenä jo joitain vuosia, nyt se tuntuu spessummalta kun ei asuta enää saman katon alla koko posse. Meidän syöminkikemut alkoi jo kahdelta, koska illasta oli muuta menoa. Mukana oli oman perheen lisäks myös komeemmat puoliskot. Louhelassa oli tarjolla lammasta, niinkuin usein pääsiäisenä on. Lisäks rosmariinilla maustettuja perunoita.

Nassen piti alkaa tekee lähtöö alkuillasta kohti stadia ja keikkapaikkaa. Lähettiin kaikki samaa matkaa. Pinja, Pyry ja Miguel jäi remmistä veke. Nasse paineli PRKL clubille, me muut lähettiin tsekkaamaan hetki sitten avattua Steam Helsnkiä. Oli aika siisti mesta ja gin tonic tosi hyvää! Aika hintava, mutta tuskin ainakaan itse tulisinkaan tälläiseen mestaan viettämään koko iltaa. Tasan vuosi sitten tossa paikalla oli vielä Hulabaloo, jossa oltiin viettämässä Veeran synttäreitä. Aikamoisen muutoksen on toi mesta kokenu. Hulabaloo oli ihan kauhee. :D

Fiilisteltiin paikkaa hetkinen ja sit otettiin suunnaks PRKL. Matkalla seuraan liittyi myös Nikke, Sara ja Atte. Lavalla oli kaks bändiä illan aikana, toinen joku mitä en tienny ja vikana Nassen bändi Winterthroned.
Porukat lähti aika nopeesti keikan jälkeen. Me muut jäätiin vielä hengaamaan. Joskus myöhään jengi, mua lukuunottamassa, lähti Viivin ja Nassen luokse jatkoille. Mä jäin vielä stadiin koska olin just sattumalta törmänny yhteen vanhaan tuttuun, jonka oon viimeks nähny 2007. Jäin suustani kiinni enkä malttanu lähtee pois. Tultiin vielä samalla dösällä Vantaalle asti. Myös Juuso tuli mun kanssa samoihin aikoihin kotiin.

Seuraava päivä oli vähän tahmee, mut saatiin kuitenkin lähettuu ulkoilemaan. Käytiin pitää heittotreenit Silvolassa. Oli kivaa! Tänään piti taas palata duuniin, kauheen liskodisko yön jälkeen. Hassuu kun tääkin duuniviikko on tynkä, kun se alkoi vasta tiistaina. Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti