27.6.2015

Älä mene lentoterminaaliin...

...jos et oikeesti oo lähössä mihinkään. Mä oon tässä jo jonkun aikaa pähkäilly että onko kerrankin elämässä sellanen hetki, että ei oo mitään kauheeta takaraivossa jyskyttävää kroonista matkakuumetta. Kalastusjutut ja sen tuomat reissut on ollu niin kivoja ja vie tilaa mielestä. Noh... Alkuviikosta mulla oli vähän liikaa aikaa ennen tyävuoron alkua (dösien kesäaikataulut murrr) joten päätin kävästä terminaalin Alepassa hakemassa evästä. Hyppäsin dösästä lähtevien lentojen aulan kohdalla ja kävelin sisään. Ne kaikki iloiset ihmiset, kaikuva puheensorina, kiiltävät lattiat ja lentotietojen taulut... Voi ei! Siellä takaraivossahan se matkakuume on kokoajan ollut, mutta nyt vaan pysytellyt hieman piilossa. Onneks kohta koittaa reissu Lappiin, mut olisin voinu vaikka heti hyppää johonkin Aasian koneeseen ja lentäny lämpöön. Terminaali on paha paikka. Ainkin mulle.


Tätä kesän Lapin reissua suunnitellessa oltiin vähän kelailtu, että ens vuonna ei ehkä mentäiskään mihinkään kauas lomalle, vaan satsattais kaikki ylimääräinen raha johonkin kalareissuun. Nyt parina vuonna ollaan käyty sekä Aasiassa ja sit vielä tehty kesällä pitkä kalareissu. Näillä tuloilla se rahan haaliminen tuottaa vähän stressiä joskus, joten mietittiin että skipattais ens vuonna toinen. Saa nähä pystytäänkö. Onhan nää reissut tähänkin asti onnistunu, eikä olla konkurssissa. Asioissa on tapana järjestyä, tosin ei siihenkään saa liikaa luottaa. Omat tekemiset ja niiden miettiminen saa asiat järjestymään, ei ne itestään kuitenkaan relaan mee.

Samana iltana löysinkin itseni jo bongailemassa lentoja ensi talvelle/keväälle. Reissaaminen on vaan niin parasta. Thaimaa on nyt meidän osalta hetkiksi nähty ja kiinnostuksen kohteet vähän muualla. Toivottavasti saatais asiat järjestymään niin että päästäis ens vuonnakin reissaamaan. Silloin illalla pääsinkin bookaamaan jo yhdet lennot. Niinkin kauas kuin Kajaaniin. :D Ainakin vähän sai fiilistellä lentolippujen ostoa hahah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti