5.6.2015

Viime viikonlopun keikka

Meikä huitelee taas duunien ja harrastuksien välillä niin tiiviisti, että blogille on jääny ihan liian vähän aikaa! Mä kaipaan aktiivista kirjottelua tänne, mut nyt ei vaan kerkee. Oon liekeissä. :D Palataan vähän taaksepäin. Viime perjantaina treffasin Viiviä duunin jälkeen. Oltiin lähössä yhessä keikalle, sitä ennen hengailtiin meillä. Viimeajat oon kulkenu joko salivaatteissa, työvatteissa tai kalastusvaatteissa, joten pienimuotoinen asukriisikin "piristi" iltaa... Onneksi vain pieni ja nopea! Farkkuu ja nahkaa, eiks se oo aika luottokamaa?


Mä tein mulle ja Viiville ruokaa skumpan kaveriksi. Keksin dösässä matkalla kotiin ihan randomisti tälläisen "rieskapizzan". Vaikka ite sanonkin, onnistui aika hyvin ja Viivikin kehui. Gluteeniton pizzarieska, päälle smetanaa, mausteita (vähän suolaa, valkopippuria ja yrttiseosta), liraus sitruunalla maustettua oliiviöljyä, kevätsipulia, vihreetä tankoparsaa, cashewpähkinöitä ja emmentaljuustoa.  Herkku! Täytyy tehdä toistekin.

Viivi joutu taas auttaa mua tukan kanssa... Vaikka oon lähes koko teini-ikäni kulkenu rajusti tupeeratussa tukassa, en osaa sitäkään taitoa enää. :D Onneks siskot (tai juuso...) auttaa avuntonta leidiä.

Myöhemmin illalla lähettiin stadiin. Nassen bändillä oli taas keikka PRKL Clubilla. Winterthroned oli lämppäämässä Whisperediä.  En oo jälkimmäistä nähny koskaan livenä, vaikka musaa kuulin ekaa kerta jo suunnilleen viisi vuotta sitten. Pari levyäkin löytyy meidän levyhyllystä. Molemmat keikat oli jees.

Keikan jälkeen lähettiin Viivin, Nassen ja Juuson kanssa samaa matkaa kotiin. Juusokin oli siis liittyny remmiin vähän aikaisemmin suoraan studiosessioilta. Kovin usein ei tuu liikuttua yödösillä, varsinkaan isommalla porukalla. Kun dösällä liikkuu yksin on vaikee yleensä pysyy hereillä, mut nyt porukan kanssa oli ihan hupaisaa tutkailla ympärillä tapahtuvia asioita. Haha, kun muut kanssamatkustajat ei meinannu pysyy hereillä.... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti