19.8.2015

Kuulumisia

Mitä kuuluu? No ei mitään ihmeitä. Perusvastaus, vaikka mikä olis. Ekan Calcus viikon aikainen jäätävä stressi alkaa helpottaa. Kiirettä pitää mut kaikki kuitenkin rullaan ihan hyvin. Salikin alotin viime viikolla niinkuin jossain vaiheessa niistä aikeista mainitsikin. Intopiukeena ajattelin että jes, heti kun pääsen duunista himaan. Eka ahdistus iski kun vedin salavaatteet päälle. Koko kesä on menny ihan hyvissä fiiliksissä oman kropan suhteen mut jostain syystä yhtäkkiä alko masentaa. Aattelin itteli salilla, kaikkien niiden peilien edessä ja muiden katseiden alla, ahdistus. Menin kuitenkin. Ekaa kertaa salitauko vaikutti jaksamiseen negatiivisesti. Tuntu että koko kroppa on ihan surkastunu eikä voimaa ollu enää paljon mitään. Sekin vähän masensi, mut pakko vaan ajatella että kyllä se siitä taas kohentuu... On sitä kehitystä taas pikkuhiljaa alkanu huomaamaan. Onneks.

Viime viikonloppuna nähtiin taas pitkästä aikaa perholikkojen kanssa. Oltiin yhellä lammella, kalastettiin auringonnousuun ja parannettiin maailmaa viinitonkan parissa. Aamulla pukkas hedaria, mutta olihan se kaiken hauskuuden arvoista. Olin ekaa kertaa yksin autolla liikenteessä. Siis pidemmällä matkalla. Pitkän matkan ajaminen on tylsää yksin, mut yllättävän kivuttomasti se meni, vaikka pelkäsinkin että nukahdan siihen tylsyyteen. Hyvää musaa ja letkee kesäsää pelastaa nihkeenkin matkan. Ja perillä ootti skumppa!


Vaikka perusfiilis on kokoajan ollu ihan hyvä, on myös ollu välillä vähän mietittävää. Juusolla on ollu terveyden kanssa vähän probleemaa, vatsaongelmia. Mua käy Juusoo sääliks koska voin kyllä ihan rehellisesti sanoa, että tiiän miltä se tuntuu. Mullakin on ollu samantyyppisiä ongelmia, vaikka aiheuttaja on varmastikkin eri, on oireet osittain samoja. Pistää elämän hetkellisesti aika huonoks ja vaikeeks. Tukeminen on ainakin helppoa kun on ymmärrystä. Tuntuu kauheelta kun käy sääliks, mut ei kauheesti sais lietsoa että ei tuu lisää huonoo fiilistä. Kyl se vaan koville ottaa kun näkee, että joku rakas ihminen ei oo ihan kuosissa. Onneks asioita on kuitenkin saatu eteenpäin ja varmaan kohta on taas kaikki parhainpäin. Tuloksia odotellessa.

Seuraavat pari viikonloppua menee taas kalaisimmissa merkeissä kun edelliset viikot. Lapin reissun jälkeen kalahommat on jääny vähemmälle. Tilalle tuli työt ja salitreenit. Just tossa yks päivä mietin kaikkia mulle tärkeitä juttuja. Pyhakolminaisuus on sali, kalastus ja tietokone. Siis jos harrastuksista puhutaan. Näiden kaikkien sovittaminen yhteen töiden kanssa on välillä vähän haastavaa. :D Tietokoneesta lähdetään tietenkin ekana karsimaan, sali ja kalastus on ne tärkeimmät. Viime viikkojen aikana oon väsänny pari videoo iMoviella. Toinen meidän Lapin reissusta ja toinen menneeltä viikonlopulta. Tsekatkaa alta jos kiinnostaa. Kannattaa laittaa HD.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti