10.8.2015

Sienimettällä

Toimistohommien yks hyvä puoli on aina varmasti vapaat viikonloput. Joskus on kiva nauttia vapaista keskellä viikkoa, mut kyllä mä mieluumin viikonlopuksi vapaat ottaisin. Niissä on jotenkin enemmän fiilistä. Perjantaina menin Juusoo vastaan Ruotoon, josta jatkettiin Arabianrannan hoodeille. Kyläsaaressa oli Weekend festarit. Oli kiva kävellä merellisessä helsingissä kun ympärille kantautui festareiden äänet. Illalla rentouduttiin himassa skumppalasillisten ääressä. Lauantai meni myös merellisissä maisemissa. Oltiin kalassa.

Koko viikonlopun oli tosi lämmin keli. Sunnuntaina lähettiin aamupäivästä mettäretkelle Kaitalammen maisemiin. Agendana löytää mustikoita ja iltaruuaksi sieniä. Myös "muutama" muu oli ottanu suunnakseen Kaitalammen, mutta pääosin jengi hengas rannalla. Metsässä sai kulkee ihan rauhassa. Oli muuten kuuma!

Vaikka Kaitalammen metsikkö on aika suosittua aluetta sienestykseen, löydettiin silti ihan kivasti kanttarelle. Just sopivasti sen verran että saatiin illaksi ruokaa. Kerättiin myös mustikoita. Mä oon ihan hulluna kaikkiin marjoihin, varsinkin jos ne saa kerätä suoraan puskasta. Ihan parasta. Tuli popsittua aikamoinen määrä keräämisen ohella.

Alkuillasta tultiin nälkäisinä himaan. Tein meille sienikeittoa, jossa mukana myös pekonia. Tuli hyvää, parasta mitä koskaan oon väsänny. Myös mustikat pääs samantien käyttöön. En oo mikään mestarileipuri, mut ihan hyvää mustikkapiirakastakin tuli. Edelleen tykkään kyllä enemmän tehä ihan kunnollista ruokaa kun leipoo.


Katottiin illalla leffaa. Hobitin eka osa. En oo ikinä ollu kovin kiinnostunu ton tyyppisistä leffoista. Sormusten herratkin katoin vasta pari vuotta sitten ekaa kertaa. Hobitti oli kyllä ihan yllättävän hyvä, vaikkakin aika ennalta arvatta. Juuson kanssa selostettiin vuorotellen mitä salee tapahtuu seuraavaks, vaikka kummallakaan ei ollu hajuu leffan kulusta ennestään. Kun leffa loppui, alkoi telkkarista Sofia Coppolan The Bling Ring. Sekin tuli katottua kokonaan. Teinit murtautuu julkkisten taloihin ja pöllii tavaraa. Vähän ahistava mut hyvä leffa!

Uus työviikko alkakoon. Tänään olis tarkotus katkaista salitauko. Odotan innolla tulevaa treeniä! Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! Kesäkin näköjään jatkuu vielä. Mukavaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti