3.2.2016

Heipat sairastuvalle

Jeeee! Nyt ei tarvii enää sairastaa. Vapaapäivät lusittu himassa sohvan pohjalla kipeenä ja nyt kun alkaa työt, taas terveenä. Perus. No ei haittaa oikeesti yhtään. Mua ärsyttää hakee saikkuu, joten vapaapäivät sopi tällä kertaa ihan hyvin sairasteluun. Töissä tulee kevyt lasku, peräkkäisinä päivinä on ihan lyhkäset neljän timman vuorot. Viikonloppuna sitten vähän rapeemmat, pa ja la 11h ja sunnuntaina 8h. Lompakko kiittää tosta sunnuntaista, eikä noi muutkaan pahitteeks oo. Aika hyvä putki, saattaa tosin väsyttää sen jälkeen...
Salillakaan en oo käyny nyt yli viikkoon. Se ei ees liity sairasteluun. Vuorojen paljous ja muut menot ei oo kauheesti antanu lähiaikoina armoo. Viime viikolla kortista loppui aikakin ja nyt täytyy odottaa varmaan vielä seuraavaan palkkaan, että saan sen maksettuu. Kovasti jo kaipaan treenaamista, mut toisaalta on kyl taas tehny hyvää pitää pieni tauko. Kun tammikuussa vuoroja tuli enemmän ja ne muuttu pidemmiks. Samalla myös aloin treenaa vähän useemmin ja tuntuu et tää combo ei ihan toimi. Kun työ on jo itessään aika fyysistä, pitäis treenejä ehkä vähän himmata. Tai ei himmata, mut ei varmaan tarviis käydä salilla ihan niin usein. Kroppa käy ehkä vähän liian ylikierroksilla, varsinkin kun ruokamäärätkin on nyt vähän tippunu kun ei muutaman tauon aikana kerkee syödä niin hyvin kun muuten ja kaikki kuluu heti juostessa kentällä. Jos kroppa rasittuu liikaa, se menee tukkoon. Ainakin mulla. Nyt pitäis ottaa sellanen kultainen keskitie tän treenaamisen suhteen. Kevääseen asti, sit työmääräkin vähän tippuu. Enkohan mä saa kaiken kuosiin.

Sairastelupäivinä on iskeny kauhee kalastuskuume... En millään jaksais enää odottaa. Kun lumet lähti ja kelit lauhtu, tuli mulla heti ihan kevät fiilarit. Oikeesti on vasta helmikuun alku. :D Duunasin viime vuoden videoklipeistä Vimeoon pienen pätkän. Ei täs talves mitään vikaa, mut... Olispa jo kevät. OIKEESTI.


Fly fishing lifestyle from Pieta Piiroinen on Vimeo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti