12.2.2016

Huono päivä

Postauksen kuvat on napattu tänään aamupäivästä ennen kun lähin töihin. Mietin tekstiä otsikkolla normi päivä tai jotain vastaavaa ja yhtä tylsää. Nyt se kuitenkin muuttui huonoks päiväks. Tää päivä oli vaan ihan paska näin suoraan sanottua. Tuntu et mikään ei onnistu. Tai aamupäivä meni vielä ihan hyvin. Siivosin kämpän ja tein meille eväät iltavuoroo varten. Ihan hyvillä mielin lähin himan ovesta pihalle. Ulkona sato räntää, se on aina ikävää, mut ei kuitenkaan maata kaatavaa. Töissä mieli alkoi mustua. Jostain puskasta tuli ihme väsy, lisäks mä teloin itteeni jokaikiseen lentsikan osaan mihin voi vaan teloa. On varmaan kivat mustelmat huomenna...

Lisäks sain joltain toiselta kuskilta tuiman katseen suoraan silmiin ja kirosanat pysty lukee huulilta kun en huomannu sen autoa vähän tiukassa paikassa ja MEINASIN ajaa sen eteen. Mitään ei siis käyny, siks mua ärsyttikin. Teki mieli lopettaa ajaminen siihen paikkaan. Vika niitti oli se kun tauolle pääsy venyi. Kauhee nälkä ja vielä kasa koneita kauheessa kiireessä tehtäväks. Jostain syystä osa koneista on nyt myöhästelly aika pahasti omista aikatauluistaan. Se tietää meillä aina sellasia heti-valmis-kääntöjä. Sitten juostaan.Onneks tiimi on ollu kiva. Harmi vaan että tää oli samalla tiimillä viimeinen päivä. Juuson kanssa jatketaan vielä samassa posessa, mut yks tyyppi vaihtuu toiseen. Ei seuraavassakaan mitään vikaa oo, mut oltais ihan hyvin voitu vielä jatkaa samalla porukalla. Harmi myös se, että mulla oli angsti päällä puolet vuorosta ja halusin olla vaan hiljaa. Ihme angsti. Onneks se meni ohi ja vuoron vikat tunnit meni ihan hyvillä fiiliksillä. Nyt ollaan himassa valmiina viikonloppuun. Sumplattiin molemmilla vapaaksi huominen, että saatiin kokonainen vapaa viikonloppu.

Juuso lähtee heti aamusta huomenna bändinsä kanssa äänittämään biisejä. Mä meen aamupäivästä katsastamaan Venemessut. Illalla ehkä jotain frendien kanssa hengailua. Toivottavasti viikonloppu olis kiva, sais levättyy ja tehtyy kaikkee muksaa niin jaksaa taas ens viikolla painaa duunia. Kovin montaa päivää ei tarvii jaksaa painaa kun ens viikon vapaat napsahtaa viikon puoleen väliin. Sit taas seuraava viikonloppu menee taas töissä pitkiä vuoroja tehdessä. Mukavaa weekendiä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti