29.6.2016

Juhannus 2016

Juhannuksen viettoon lähdettiin jo jussia edeltävänä torstaina. Lähettiin Juuson kans ajelee jo aamupäivästä ruuhkien välttämiseksi. Vantaa-Pertunmaa väli on tullu vuosien varrella vähän liian tutuks ja tuntuu usein puuduttavalta, vaikka ei kestäkään kun vajaan pari tuntii. Tällä kertaa matka meni kuitenkin ihan sutjakkaasti. Ehkä mieli on jo valmiina siihen, että kohta istutaan ja pitkään kun matkataan kohti pohjoista.


Mun porukat oli tullu mökille jo edellisenä iltana. Torstaina väsäiltiin mamin kanssa sushia. Mä olin tehny riisin valmiiks jo himassa. Mökille jäi siis vain rullaus ja muu säätö. Kiva oli syödä sushia taas pitkästä aikaa. Illalla syötiin lettuja. Namnam... Mä paistoin, tuli ihan hullun hyvia. Parhaita ikinä mitä oon itte väsänny!Juhannusaattona mökille saapui lisää possee. Viivi ja Nasse, sekä kaks naapuria Louhelasta. Me oltiin Viivin kans jo aikaisemmin ihmetelty, et onpas outoo kun mökillä on niin vähän porukkaa. Juuso naureskeli et ei se nyt niin vähän oo kun on kahdeksan henkee kuitenkin. :D Meijän mökille se on pieni määrä näin juhannuksena. Yleensä jo meidän perheestä tulee se seittämän henkee, siihen päälle puolisot ja sit vielä muut vieraat.

Aattona syötiin ribsejä. Ähkyhän siinä tuli vaikka kuin yritti himmata. Loppupäivä meni kalastellen, nauttien muutama kylmä juoma ja tietenki saunoen. Ihan perus mökkijuttuja. Juhannuspäivänä pakattiin Juuson kans kamat kasaan ja jatkettiin matkaa ensiks Mikkelin ja Kangasniemen väliin Läsäkoskelle. Siellä vietettiin loppu juhannus kalastuksen parissa Hannan ja Viljamin kanssa. Kalajutuista taas enemmän toisessa blogissa.Läsältä lähettiin pois vasta maanantaina. Eikä silloinkaan vielä ihan suoraan kotiin vaan ajettiin Kotkan kautta. Käytiin hakee sieltä vielä vikoja reissuun tarvittavia juttuja Kymi Fishing shopista. Vasta maanantaina oikeesti lävähti naamalla se fakta että ihan kohta mennään. Vähän ehkä liiankin nopsaan jos miettii järjestelyiden kannalta. Onneks pakkaaminen pitkällekkin reissulle menee jo aika rutiinilla. Kamat pakkautui lähes kokonaan yhdessä aamupäivässä. Aikaisemmin ollaan alotettu mittiminen ja pakkaus tyyliin viikkoo ennen...

Huomenna mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti