21.6.2016

Kesäkelit täällä taas

Päättäriviikonlopun jälkeen tänne levis kylmemmät kelit. Se että nyt on kesä, on jopa välillä päässy ihan unohtuu! Viikonloppuna oltiin Juuson kanssa kalareissulla Hartolassa ja tuntu ihan et olis ollu alkusyksy. :D Viileemmät kelit ei oo kyllä haitannu mua yhtään. Vikat rutistukset duunissa meni niin paljon iisimmät vaikka vuorot oli pitkiä. Se helle kentällä on vaan jotain ihan kamalaa. Sanon sen taas miljoonannen kerran... Tänään oli pitkästä aikaa oikeesti tosi lämmin taas. Alkuks kelasin että olis voinu mennä ottaa arnoo läheiseen puistoon, mut sit päädyinki lähtee lenkille. Aamupäivän kosteus ja lämpö tuntuu niin hyvältä. Ja tuoksuu kans. Hyvä valinta!

Töissä oli hikistä... Onneks vain neljä tuntia ja sen kesti ihan ookoosti. Viime viikolla mun ja Juuson sopparit vaihdettiin vakkareista takas extroiksi. Nyt päästään lähtee reissuun. Alkuun meidän ei ees pitäny olla noin kauaa vakkareina. Puhetta oli kolmesta kuukaudesta, mut koska meille oli tarvetta, eikä meillä mitään muutakaan hommia nyt, päätettiin jäädä pidemmäks aikaa. Syksyn kuvioita tarvii miettii sit taas vähän myöhemmin. Nyt otetaan ilo irti tästä "vapaudesta." Samalla tietty tulot laskee taas, mut ollaan me ennenkin ihan hyvin pärjätty. Koko talvi ollaan otettu rahaa fikkaan, että päästään toteuttaa meidän reissuja.


Reissuja tälle vuodelle on tullu jo usseempi. Talven kaukoloma jäi tältä vuodelta uupumaan, mut muuten ollaan kyllä reissailtu. Pääsiäisenä oltiin reilu viikko Gotlannissa, vappu myös Ruotsissa Mörrum-joella, seki muutamat kotimaan kalareissut. Jotkut lähemmäs, jotkut vähän kauemmas. Juhannusta lähdetään viettää Mikkelin lähelle, Läsäkoskelle. Sitä ennen otetaan vauhtia meidän mökiltä Pertunmaalta. Ens viikolla lähdetään sille THE reissulle. Siellä meneekin sit pari viikkoa ainakin. Ihanaa lähtee Pohjoiseen. Ekaa kertaa Pohjoiseen Ruotsiin. Myös Norjassa odottaa ihan uudet hoodit. Toivottavasti tulee hyvä roadtrippi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti