3.6.2016

Puistopiknik Tallinnassa

Ihanaa kun hellekelit osu kerranki just vapaapäiville. Kohta pitäis taas viiletä, joten siistii että pääs vähän nauttii kuumasta kelistä muuallakin kun töissä... Siitä on nautinto kaukaka. Keskiviikkona vietettiin Juuson kanssa rantsupäivä Kallahdessa. Heitin talviturkin! Oli niin kivaa uida, vaikka ei se vesi vielä kovin lämmintä ollu. Kivaa oli myös saada vähän väriä pintaan. Mä sain nätin rusketuksen, mut Juuso raukka muistuttaa enemmän rapua. :D Outoo miten jotkut palaa helposti ja toiset ei. Mä ite palan tosi harvoin, varsinkin tääl Suomessa.

Toinen vapaa oli eilen, eli torstai. Me saatiin jonkin aikaa sitten yheltä duunikaverilta Viikkarin ilmaismatka Viroon. Pari päivää sitten päätettiin, et senhän vois käyttää jo nyt. Laivalla taas... Naureskeltiin et miten taas ollaan täällä, vaikka kumpikaan ei ihan hirveesti nauti laivamatkoista. Tällä kertaa matka meni kuitenkin ihan joutuisasti, kun pystyi olee ulkona kokoajan. Meri oli ihan tyyni, sitä oli kiva kattella laivan kannelta.Viking Linen päiväristeily on ihan älyttömän lyhyt, ei siis kerkee jahkailemaan et mitä tekis. Meillä oli onneks suunnitelmat selvillä. Dallailtiin satamasta Virukeskuksen Kaubamajaan, haettiin piknikevästä, pullo viiniä ja mentiin lähimpään puistoon istuskelemaan. Viltti, viinilasit ja muut tarpeelliset tavarat oltiin roudattu himasta. 

Aika riensi taas kauheeta vauhtia. Muutama tunti istuskeltiin puistossa ja sit pitikin lähtee jo valumaan satamaan päin. Yhtään ei olis huvittanu lähtee kun oli niin mukavaa. Tää oli itseasiassa vasta toinen kerta kun oon ollu Tallinnassa kesällä. Yleensä vain kylminä aikoina. Viimeks käytiin Juuson kans helmikuussa.

Paluumatkalla tehtiin ostoksia juhannusta varten ja sitten mentiin taas kannelle istuskelemaan. Stadissa oli ollu myräkkä ja tunnelma Suomen puolelle tultaessa magee. Just sellanen ihanan hämyinen myrskyn jälkeinen keli.

Viimeiset pari päivää oli tosi onnistuneet. Tää reissukin oli tosi kiva juttu, vaikka ei yleensä laivamatkoista välitetäkkään. Yleensä käytetään kaikki vapaat kalastukseen, mut nyt oli kivaa vaihtelua hengata yhessä ihan muissa merkeissä. Laivalla tuli kyllä suunniteltua taas kesän isompaa kalareissua. Siihen on enää kuukausi!

Viikonloppuna juhlitaan Pinjan valmistujaisia porukoiden luona. Oli ihan hirvee rumba saada valmistujaispäivää vapaaks. Meillä on töissä nyt paljon just sen ikäistä porukkaa et joko jengillä on omat juhlat, tai sit just jonkun lähisukulaisen. Olin jo aikaa sitten pyytäny päivää vapaaks, mutta vuorolistaan tupsahti kiva 15-23 vuoro. Vain päiväsankareilla pystyttiin myöntämään vapaata. Ihan ymmärrettävää, mut otti kyllä pattiin ihan sikana. Onneks löysin kuitenkin yhden tyypin, jolla ei ollu juhlia tiedossa ja vapaata. Sain annettua oman vuoron pois. Louhela Jamit missaantuu sunnuntaina töiden takia, mut onneks edes la on vapaa. Juhlat on kuitenki tärkeemmät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti