17.10.2013

Historiaa

Välillä käyn selailemassa mun blogista vanhoja postauksia. Yleensä käyn tsekkaamassa mitä on tapahtunut aina tasan vuosi sitten. Tällä kertaa menin kuitenkin ihan alkuun ja aloin kelailemaan kaikkea omaa netin historiaani. Netin ihmeelliseen maailman aloin tutustua joskus ala-asteella. Lempisivustoni oli Pokédex. :D Sillon nettiin pääseminen meillä kotona kesti varmaan vartin kun laskee koneen aukeemiseen menneen ajan myös.

Vähän myöhemmin joskus ala-asteen lopussa hurahdin Negativeen, jolloin rekisteroiduin Negativen foorumille. Sinne tuli raapusteltua aika paljon, varsinkin sillon kun kyrsi pahasti kun ei päässy jonnekkin keikalle toiselle puolelle Suomea. :D Seiskaluokalla laitoin kuvani ii2seen ja Irc-galleriaan. Sillon myös irkkasin, mutta en kovin paljon. Pari kuvaa niiltä ajoilta. Pikkuinen finninaama.


Sen jälkeen tuli Livejournal. En edes muista millon aloitin sinne kirjoittamisen, veikkaisin että villinä vuotena 2005 eli 15 vuotiaana. Jostain syystä poistin sen, mutta aloitin uudestaan vuonna 2006.  Aktiivisesti kirjoitin siellä 2006-2009. Seuraavana vuonna enää muutaman kerran. Livejournalini ei ollut kaikille julkinen missään vaiheessa. Siellä tuli vuodatettua paljon asioita. Surkeita sellasia, mut oli myös kauheita hehkutuksia. Sillon uuden alotuksen aikaan olin 16vee, vähän aikaa sitten alkanu seurustelemaan EX J:n kanssa, kävin kymppiluokaa ja hengasin paljon kirkolla riparijuttujen parissa. Näiden teemojen ympärillä mentiin koko livejournal historian ajan, tosin koulu vaihtui välissä amikseen ja ikääkin tuli lisää. Livejournal alkoi hiipua kun olin 19 vee.


Bloggeriin rekisteröidyin vuonna 2008, mutta oman blogin perustin vasta keväällä 2010. Sitä ennen oli tullut seurattua muiden blogeja jo jonkin aikaa. Blogin ulkoasu oli jo aikalailla samanlainen kun nyt. Ei tietenkään ihan, mutta perustyyli joo. Banneri oli eri ja niitä oon muuttanu muistaakseni joku 4-5 kertaa näitten muutamien vuosien aikana. Blogin aloittaessa olin 19vee, täyttämässä hetken päästä 20, asuin vielä kotona, seurustelin edelleen J:n kanssa, jonka luona majailin usein ja olin edelleen amiksessa. Mun luokkalaiset valmistui sillon keväällä, mut mä jäin vielä työharjottelun ja yhden kurssin ajaksi kouluun.


J ei koskaan halunnu näyttää naamaansa täällä blogissa. Ekan blogivuoden aikana monet kaveritkin alkoi täytää 18 ja se oli kivaa. Sillon ihmettelin miten mä voin olla 20, ei yhtään tuntunu että olisin vähän vanhempi kun muut. Heheh, no ei vieläkään kauheesti. Kesä 2010 oli viimeinen kesä kun vietin virallista kesälomaa. Otin ilon irti enkä mennyt töihin ollenkaan. Kirjotin ahkerasti postauksia. Samana kesänä musta ja Juusosta tuli tosi hyviä kavereita ja Juuson naama alkoi vilkkua täällä blogissa.


Samana syksynä aloitin työharjoittelun City-lehdessä. Oli kivaa mennä sellaseen lehteen duuniin, jota oli pitkään itse lukenut. Harjottelu tais mennä ihan hyvin kun seuraavana talvena pääsin sinne ihan palkallisiin hommin friikkuna. Harjoittelun loputtua Lina ( joka on myös nykyisin mun bossina ) osti mulle pullon shampanjaa kun oli tiedossä että valmistun harjoittelun jälkeen. Valmistujaiset vietettiin loppuvuodesta. Sen jälkeen alotin työt Sodexolla ja Cityllä, aloin ihastua Juusoon, erottiin J:n kanssa ja elämä alkoi tavallaan uusiksi. Niissä kuvioissa mennään parhaillaan, joten sitä en kirjoita historiapläjäykseen.


Tässä blogissa ei oo ikinä ollu mitään yhtä tiettyä teemaa. Ennen blogin perustamista tuli kyllä mietittyä, että lähtis kirjoittamaan vaan jostain tietystä. Kahtena suurimpana ajatuksena kävi mielessä ruokablogi ja treeniblogi. Sillon kokkasin tosi paljon ja luin myös jonkun ruokablogeja. Treeniblogia mietin myös koska kävin tosi ahkerasti salilla. En sit kuitenkaan pitäny itteäni et olisin niin "true" pitää sellasta blogia. Silloin treeniblogeja ei ollut niin paljon kun nykyään. Itse luin sillon paljon muotiblogeja, mut heti alkuun tajusin että en mä voi sellaista kirjoittaa. Joskus täälläkin vilahtaa asukuvia, mutta en mä sellaista olis voinu pitää kokoajan. En oo niin muodista kiinnostunut kuitenkaan. Kaikkia näitä juttuja on mun blogissa aina välillä, lähdin siis kirjoittamaan päiväkirjamaisesti kaikesta mitä elämään kuuluu.

Samaa settiä on edelleen. Katotaan kuinka kauan tää blogi jaksaa porskuttaa. Eipä nyt ainakaan tunnu siltä että haluisin lopettaa. Kirjoittamisesta on tullut niin arkipäivää. Tuntuu välillä ihan tyhmältä kun ei oo kirjottanut pariin päivään. Tää on jotenkin terapeuttista vaikka syvimmät jutut jätänkin blogin ulkopuolelle.

Kiitos teille jotka ootte jaksanu mua seurailla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti