11.10.2013

Torstai

Ens viikolla (?) tai ainakin tässä lähiviikkoina alkaa syyslomat koululaisilla. Mäkin olisin hieman loman tarpeessa... Jatketaan valituslinjalla niinkun edellisessä postauksessa. Oon ihan poikki. Osittain se on ihan itseaiheutettua. Juuso on tehnyt iltavuoroa tällä viikolla. Eilenkin jäbä tuli eilenkin vasta puol kympin aikaan himaan, joka alkaa olee melkein jo nukkumaanmenoaika mulla. Eihän siinä malta mennä nukkumaan kun ei oo nähny koko päivänä ja on kiva vaihtaa kuulumisia. Kuolema korjaa univelat. Ehkä kuitenkin vaan tuleva viikonloppu. Toivottavasti.

Eilen oli parit kuvaukset. Toiset oli jo puol ysiltä aamulla. Puol tuntia aikasemmin kun mitä duunit normaalisti alkaa. Välillä näinkin päin. Sieltä suoraan pienellä kiirellä seuraaviin ja sitten vasta toimistolle.


Eilen oli salipäivä. Duunin jälkeen marssin päättäväisesti salille ennen kun respa menee kiinni ajatuksena irtisanoa salisoppari. Respassa oli kuitenkin sen verran porukkaa hoitamassa asioita, että mun irtisanoutumiset jäi nyt vaan haaveeks. Varmaan ensi viikolla sitten kun tänään ei respa oo auki.


Nyt mulla on tullu lopullisesti sellanen fiilis että haluun vaihtaa salia. Pitkäänhän se on mielessä pyöriny, mutta nyt teen oikeesti asialle jotain. Onhan nykyisessä salissa hyviäkin puolia. Se on halpa, vaan 20e kuussa ja se on kivan avara. Huonoja puolia on ihmisten määrä, tuttujen naamojen määrä, laitteet on vähän väliä epäkunnossa, vaikka onkin ihan uusia. Ens viikolla alkaa sitten odotous, että irtisanomisaika menee umpeen. Se on kaksi kuukautta. Sitten alkaa uudet kuviot vanhassa Myyr-Bodyssa.

Tänään on leffailta. Katotaan miten tää tytsykkä pysyy hereillä kaiken väsymyksen keskellä leffateatterissa. Sitä ennen testaamaan SYÖ-viikkojen herkkuja. :) Ihan ensiks duuniin. Heipparallaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti