12.9.2014

Pohdintaa reissuista

Lapin reissusta on nyt reilu kuukausi. Tai siis siitä kun tultiin kotiin. Tuntuu ihan ikuisuudelta, vaikka ei kk oo edes pitkä aika. Olis kova hinku uuteen reissuun ja päässä liikkuu jo erilaisia suunnitelmia. Hurjimmat olis sijoittunu vielä tälle syksylle, mutta pakko hyväksyä se tosiasia että ei rahat riitä kaikkeen ja töitäkin on tehtävä. Hahah. Lappi kaipuu on taas iskenyt. Se iskee aina aika nopeesti kotiin paluun jälkeen. Nyt päästiin vielä viettämään niin pitkä aika pohjoisessa, et niihin maisemiin kerkes vähän kiintyä. Tällä hetkellä tuntuu et vois vaan hyppää tästä oravanpyörästä ja ryhtyy vaikka kalapummiksi. :D Lottovoitto, missä luuraat? Asiaa vois tietty auttaa jos joskus oikeesti ees laittais sen loton vetämään.




Täytyy toivoa et ensi kesänä on taas samanlainen mahis lähtee. Työt saa sumplittua niin, että pitkän loman pitäminen onnistuu. Tai jos ei pitkän niin pari lyhyempää vaikka. Tiet vievät luultavasti Norjaan. Jonkun verran kiinnostaisi myös Ruotsi tai tietenkin muutamat mestat ihan täällä Suomen puolella. Ihan superia olis lähtee Kanadaan, mut se ei ihan autolla onnistu, kun on tollanen pieni meri välissä.

Kalahommat sijoittuu vasta tosiaan ensi kesälle ja nyt olis toinenkin reissu, joka vähän kutkuttaa. Talvi katkeaa niin kivasti, jos pääsee lähtemään jonnekkin lämpimään. Viime tammikuussa käytiin Juuson, Päivin ja Luukaksen kanssa Thaimaassa ja nyt olis vähän samanlaisia suunnitelmia tällekkin talvelle.


Thaimaa oli jees. On myös muita kohteita, jotka kiinnostaa mut Thaimaan suuntaan on helppo kallistua. Siellä oli halpaa, hyvää ruokaa ja kaikki tosi helppoa. Vähän mua on alkanu taas mietityttää myös Singapore, jossa oon käyny kerran aikaisemmin. Singassa vaan ei oo yhtä halvat majoitukset ja rahaa menee väkisinkin enemmän, jos panostaa aktiviteetteihin. Rantoja siellä ei oikeestaan oo, joten esim snorklaus jäis sitten kokonaan. Oon myös tsekannut lentoja Japaniin, mutta siellä on aika kylmä tammikuussa.

Täytyy nyt vähän miettiä mihin kaikkeen rahat riittää... Tänä vuonna kävi ainakin hyvä tuuri kun pystyi tekemään kaksi pitkää reissua. Mulla on tällä hetkellä hirvee polte matkailuun. Haluisin nähdä vähän kaikkee. Vähän kliseisesti, olla villi ja vapaa. :D Nyt vaan rahaa sivuu, niin monia juttu on mahdollista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti