10.2.2015

Himassa taas

Nyt on kotiuduttu parin viikon reissulta. Paluulento meni ihan mukavasti ja oli jopa hieman aikataulusta edellä. Aasian reissut jättää aina jotain hampaankoloon ja tuntuu että joku jäis kesken. On se kuitenkin aina jollain tapaa mukava palata kotiin. Täytyy taas alkaa suunnittelee uutta matkaa. Oli siisti reissu!


Reissun puolessa välissä kävi ikänä juttu. Kameran muistikortti sanoi itsensä irti ja saattaa olla että todella iso osa kuvasaldosta on mennyttä. Harmittaa aika vietävästi jos näin on. Heti kun päästiin tänään kotiin, mä lähin kiikuttaa sitä kuvausliikkeeseen tutkittavaksi saisko tiedostot jotenkin pelastettuu. Toivotaan parasta.


En malta odottaa että pääsisin käsittelemään kuvia ja postailemaan reissujuttuja. Muistikortin tilasta ilmotetaan tällä viikolla. Vaikka kuvat on vaan kuvia ja parhaat muistot säilyy ihan ilman niitäkin, on kuvien katselu ja niiden kautta asioiden muistelu ihan parasta. Niinku jo sanoin, harmittaa jos kuvia ei saa pelastettua. Kyllähän niitten eteen näkee aina jonkun verran vaivaakin. Palaillaan myöhemmin reissujuttujen kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti