27.2.2015

Tapahtumakalenteri

Kohta alkaa maaliskuu. Eka kevätkuukausi, jess! Tuleva kuukausi tulee olemaan aika tapahtuminen täyteinen. Pitkästä aikaa kalenteri on täyttynyt monista eri jutuista, saa nähdä miten saan kaikki jutut sumplittua yhteen. :D Alle listasin vähän ens kuun suunnitelmia. Vaikka välillä tulee valiteltua talven pituutta, on tää talvi kyllä oikeesti menny tosi nopsaan. Vai onks se oikee talvi edes tullutkaan? Vissiin ne talvisimmat kelit just sillon kun oltiin Thaimaassa. Nyt on jo aika keväisen oloista. Sitten niihin tapahtumiin.

Työt vie tietenkin aina suurimman osan ajasta. Juuso pääsee ens viikolla taas duunailemaan muutamat jutut Ruodon kanssa, joten mä jään kentälle yksin ja ihan hyvä niin. Niinkun tossa vähän aikaan sitten kirjottelin, ei oo aina niin siiti olla samassa duunipaikassa. Yhessä 24/7... Pidemmän päälle ei vaan natsaa.


GoExpo pärähtää käyntiin ens viikon perjantaina. Sinne mennään näillä näkymin pariksi päiväks haistelemaan messutunnelmaa. Kiva päästä hypistelemään uusi tuotteita ja näkemään tuttuja naamoja. GoExposta on tullu mulle ja Juusolle näiden yhteisten vuosien varrella perinne. Paljon kaikkee siistii outdoor juttuu.


Juuso täyttää vuosia ens viikon torstaina. Kumpikin ollaan sillon tahoillamme duunissa, eikä suunniteilla oo mitään kummempaa, mut seuraavana päivänä kemutetaan vähän. Juuson täti järkkää kemut, jossa olis tarkotus juhlistaa myös päivänsankaria. Jeeeee, junnu täyttää 22! Omia synttäreitä odotellessa.....


Viivin ja Nassen tuparit on myös samana viikonloppuna lauantaina. Saa nähdä miten kunto kestää, ehkä täytyy ottaa ihan iisisti. :) Porukkaa on tulossa vissiin ihan kiva määrä. Mukavaa päästä hengaamaan porukassa.


Ensiferumin keikka olis myös samana päivänä. Voi olla että tän joutuu tällä kertaa skippaa, vaikka mieli tekis lähtee... Enska julkas just uuden levyn, sitä olis siisti päästä kuulee livenakin.


Pinja täyttää vuosia kans ensi viikolla. Me lähetään siskoporukalla (plus avecit) juhlistamaan 18-vuotiasta nuorimmaista likkaa yllärikemujen merkeissä parin viikon päästä. Pinja tietää vaan että me ollaan tekemässä jotain yhdessä, loppu tulee sit yllärinä. Olis ollu kiva saada myös Pyry messiin, mutta jäbä täytti vasta hetki sitten 16 ja näihin kemuihin tarvii 18 vuoden ikää. Parin vuoden päästä ollaan kaikki yhessä!


Nyt kun näitä kirjottelin, ei tunnu että tässä olis edes paljon ohjelmaa. Kaikki hyvät jutut on keskittyny aikalailla samaan viikonloppuun. Loppukuullekkin on vielä ehkä ohjelmaa, mut niitä ei oo vielä löyty täysin loppuun. Helmikuu meni ihan tajuttoman nopeesti, varmaan myös ens kuu menee. Sitten ollaankin jo huhtikuussa ja sillon alkaa jo ihan oikeesti olla kevät. Kesääkin saa alkaa sillon jo oottamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti