12.2.2015

Muutamia kuvia reissusta

Myyr-Fotosta tuli eilen soittoa, että ne on saanu pelastettua kuvat hajonneelta muistikortilta. Innoissani kävin hakemassa pelastetut fotot heti duunin jälkeen, mut harmikseni huomasin että osa kuvista oli menny sellaseen muotoon, että en saa niitä mun koneella auki. Siinä oli just mun lempparit. Muutamien kikkailujen kautta saan ne  kaikki varmaan kuitenkin käyttöön. Tässä vähän esimakua kuvista. Haluisin jo takas.














Reissukuvien läpikäyminen on aikamoinen homma! Kuitenkin kiva homma. Ehkä ihan hyvä ett' saan kuvat käsittelyyn asteittain. :D Reissupostaukset on tulossa useassa osassa taas, olihan meillä kuitenkin neljä eri mestaa mitä tutkia. Postaukset on varmaan aika kuvapainotteisia. Olin ihan liekeissä kameran kanssa. Viime kerralla kaikki kuvat otettiin pokkarilla, nyt messissä oli järkkäri. Järkkärillä kuvaaminen on vaan niin paljon kivempaa, vaikka pokkarissa on puolensa koon ja roudaamisen kannalta. :)

4 kommenttia:

  1. Oi kun ihanan näköistä!!! Odotan innolla isoa kuvapläjäystä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pläjäyksiä tulee varmaan kolme tai neljä. :D Mä ootan innolla että pääsen väsäämään!

      Poista
  2. Mahtavaa!! Onko noita kuvia mahdollisuus laittaa isompina niinkuin ennen? Olisi mukavampi selailla kun aukeaisi isona tai silleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vitsi, just ion laittamassa näitä valmiiks oikeeseen kokoon. :D Ei mee blogger ehkä ihan tukkoon kun tulee paljon kuvia. Sori, ehkä jatkossa yritän laittaa sillein!

      Poista