13.9.2013

Perrrrrrrrrjantaaaaiiiiiiiii!

Jee viikonloppu alkaa ihan kohta! Viikosta ollaan selvitty hienosti, vaikka oonkin ollu kipeenä ja sillein. Salittomuus ärsyttää, mut ei mahda mitään. Työt on menny hyvin, vaikka alkuun oli pientä stressiä. Hommat hoidossa ja stressi oli aika turhaa. Tai eihän se turhaa ole, just se potkii eteenpäin ja sit saa hommat kunnialla tehtyy. Vielä ens viikko niin työiden puolesta kreisein aika on ohi!

Tänään Juuso tulee illalla lomille. Viimeisille lomille intistä. Kuin siistii? Oon tässä aamukahvin kaverina kattonu kuvia ihan ensimmäisistä lomista tammikuun alulta. Oltiin sitä aika hukassa sillon...


Voin kun Juusbella on lyhkänen tukka! Mä kyl diggasin tostakin, mut kuulemma sitä ei enää tuu bäkkiin.  Nyt tukka on jo kasvanu sen verran hyvin, että tänään varmaan laitetaan siihen vähän jotain muotoa. Enää ei ees tarvii välittää oikein mistään tukkasäännöistä. Ennen inttiin lähtöö Juusolla oli tosi kiva tukka.

Tämä päivä vielä ja sitten päästään viettämään kuuluisia viimeisiä. Mun kurkku on ihan järkyttävässä kunnossa. Puhuminen on vähän vaikeeta. Tai oli ainakin eilen, tänään en oo vielä puhunu kenenkään kanssa. :D Otin safkikselle varmuudeks ajan Ruoholahden Diacorista. Käyn tarkistuttaa, että ei oo mitään sellasta johon tarvii jotain lääkkeitä. Toivottavasti menis ohi nopsaan.

Siistii perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti