11.9.2013

Viikon päivät jäljellä


Tänään jäljellä aamuina 7, viikkoina 1, kuukausina 0.2, prosentteina 2.7%.

Mit vit! Ei oo kauaa enää. Juusolla pari päivää loppusotaa vielä jäljellä, viikonloppu välissä, pari kamojenpalautus päivää. Nyt on alkanu oikeesti vähän jännittää ne työhommat ja meijän aikataulut... Ei sais ehkä mennä niin pitkälle ajatuksissa, kun nyt alkuun fiilistellään vaan kotiutumista, mut väkisinkin sitä tulee tulevaisuutta kelattua. Onhan se pääasia kuitenkin se, että kohta tää inttihomma on loppu ja uus arki alkaa, meni aikataulut ristiin tai ei. On tää fiilis kyllä aika kreisi, on vaan niin siistii. Mut vaikka on jäljellä enää viikko ja reservin aurinko alkaa oikeesti jo porottaa, ehtii silti edelleen ikävöidä omaa loppusodassa pyörivää sotilasta. Ei samassa ahdistuksen mittakaavassa kun joskus aikasemmin, mut kuitenkin. :)

3 kommenttia:

  1. Apua! Viikon päästä se koittaa teillekki :) Ihana kamala arki noin intin jälkeen. Mutta, älä siitä stressaa; inttiin verrattuna vaikkei päivässä olisi liikoja sitä yhteistä aikaa niin pääsette ainakin nukkumaan yöt yhdessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep vihdoin koittaa!! Yritän olla stressaamatta, onhan se parasta että ollaan molemmat taas kotona, vaikka nähtäisikin kunnolla välillä vähän vähemmän. :)

      Poista
  2. Mut hatunnosto sulle! :) Hyvin kestit kotipuolessa 255vrk, ja nyt saatte sit hymyillä ja ottaa viimein rennosti molemmat!

    VastaaPoista