23.9.2013

Vkl Tornissa

Lauantaina lähettiin Juuson kanssa viettämään Ohi on -viikonloppua stadiin. Meillä oli huone Sokos hotelli Tornista yhdeksi yöksi. Päästiin sinne vähän jälkeen kahden. Valittiin Solo Up with view huone, se oli kymmenennessä kerroksessa. Näin huoneesta kerrotaan Tornin sivuilla: "Jos kaikki hotellihuoneet ovat mielestäsi samanlaisia, kokeile tätä! Tornin ainutlaatuisista kahden hengen Solo Up -huoneista voit ihailla maisemia yli kaupungin kattojen ja seurata merenrantakaupunkimme elämää. Nämä näköalahuoneet sopivat erinomaisesti myös romanttisen viikonlopun viettoon oman rakkaan kanssa."



Huone oli aika pieni, mut juuri sopiva. Suihku oli pikkusen erikoinen, se näkyy ylemmästä kuvasta. Täysin läpinäkyvä. Respan neiti sanoi, että se on suunniteltu niin että voi katsella maisemia ulos. Tais kyllä olla vähän erilaisille maisemille enemmän tarkoitettu. Se oli ihan siisti, mut myös vessan näki melkein suoraan ja se ei ollu ihan niin jees. Vaikka on ihan kiva kattella rakastaan kokoajan, on mun mielestä ihan hyvä olla vessassa tarpeillaan ihan rauhassa. :D

Huoneen hintaan kuului myös Cupsolo kahvit, teet, kaakaot ja minibaarin alkoholittomat juomat. Siitä plussaa! Maksulliset minibaarituotteet oli sen verran hintavia, että ei koskettu niihin. Meillä oli omat eväät messissä. Lanson shamppanjaa ja graavilohileipiä. Oli muuten tosi hyviä yhdessä!





Päivällä paistoi mukavasti aurinko. Oli kiva kattella Helsingin maisemia. Ennen ravintolaan lähtöä otettiin rennosti. Köllittiin muhkeessa sängyssä ja katteltiin telkkaria. Sänky oli super pehmee!




Raflaan lähettiin kuuden jälkeen. Aurinko oli menny jo pilveen ja taivaalta tuikkas muutama pisarakin. Onneks ei ollu pitkä matka päämäärään.



Mentiin Lappi Ravintolaan Annankadulle. Oltiin varmaan ainoot suomalaiset siellä. :D Turistimesta siis. Me päädyttiin siihen kun katsottiin Bourdainin Helsinkijaksoa youtubesta pari viikkoa sitten. Onhan noi lappijutut muutenkin lähellä sydäntä... Otettiin riistalauta kahdelle, johon kuului paahdettua hirvenfileetä, paistettuja poromakkaroita, poron suovaspaistia, juuressärää, perunafondant sekä kermaista riistakastiketta. Hirvi osoittautui näistä parhaimmaksi. Oli niiiiin hyvää.




Syömisen jälkeen käytiin vielä parissa eri olutravintolassa ennen takasin hotellihuoneeseen menoa.

Huoneessa kävi klassiset. Puettiin kylpytakin päälle ja köllähteddiin _hetkeksi_ sängylle. Kello ei edes ollut kovin paljoo. Siinä se uni sitten tuli yllättäen ja Juuso tökki mua hereille joskus kolmen maissa yöllä... :D Tai riistalauta ja kaks hyvää siideriä vähän väsyttää. Nopeesti naamapesulle ja takas nukkumaan.

Aamulla fiilisteltiin viimeisen kerran huonetta ja käytiin hotellin aamupalalla. Se oli hyvä. Huone täytyi luovuttaa klo 12. Kiva oli viettää pienet viikonloppu luksukset Juuson kanssa. Sunnuntaina käytiin vielä VKK:lla haistelemassa syksyä ja sieltä IKEAssa. Kiva viikonloppu oli kaikinpuolin!

4 kommenttia:

  1. kuulostaapa kivalta teijän tj0-viikonloppu :) odotan kyllä kovasti sitä kun itsekin pääsee viettämään samantyyppistä viikonloppua! Mä oon suunnitellut kans että varaan kivan hotellin jostain ja käydään syömässä jossain ravintolassa ja vaan nautitaan toistemme seurasta! Vielä 87 päivää. Onneks miehellä on paljon höllejä ja köllejä käyttämättä niin menee äkkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi höllit ja köllit on aina jees! Meil ei niitä ihan hirveesti ollu, mut sillein onneks et saatiin kesällä reilun viikon yhteinen loma. :) Kyl sitä loppumista kannattaa juhlia! Ja vaikka toisaalta olis ihan kiva juhlia kotonakin kun sinne on vihdoin taas päästy, mut onhan se hotelliyö luksuksempaa ;) Jaksamista viimeisille kuukausille!

      Poista
  2. heii paljon toi yö kustans tossa huoneessa? Mäki haluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 150 e suunnilleen :) Vähän kallis, mut kyllä sen arvoista!

      Poista