15.9.2013

Viimeisiä viedään

Lauantaina haluttiin vähän juhlistaa Juuson viimeisiä lomia intistä. Lähettiin päivällä käymään Hakaniemen kauppahallissa. Haluttiin ostaa jotain hyvää lihaa. Oltiin pikkusen myöhään liikkeellä, eikä vaihtoehtoja ollu enää ihan hirveesti, ainakin jos haluttiin pysyä maltillisissa kilohinnoissa. Ostettiin hevosen ulkofilettä, josta paistettiin pihvit kun tultiin kotiin. Lisukkeena bataattia ja punasipulia.




Aika nopeesti syömisen jälkeen lähettiin Louhelaan. Matkalla pakolliset "otetaan pari kuvaa". Ihmeen kaupalla sain ittelleni jotain päälle aikasemmin päivällä. Tuli aivan törkee vaatekriisi. Uus tukkakin alkoi masentamaan ja mulle kesti sellaset rapsakat kolme tuntia, että sain jotain puettua... Hienoo.



Veeralla oli Louskissa kemut, jossa juhlittiin sitä että Veera on tullu taas takas Suomeen Viron työrupeamalta. Paikalla oli paljon Veeran kavereita, osa oli meillekkin jotenkin tuttuja ja jotkut ei. Illalla lähettiin porukalla stadiin.



Baarireissu ei menny ihan putkeen mun ja Juuson kohdalta. Vastahakoisesti mentiin muiden mukana Baarikärpäseen. Maksettiin siitä skeidasta 10e yhteensä sisään, saatiin narikkaäijältä niin paskaa toimintaa et kuohahti aika täysii yli. Lähettiin vihasina veke. Ihan vieressä on PRKL, mentiin sinne. Heti tuli paljon parempi fiilis, sisään ei maksa mitään, juomat on hyviä, jengi letkeetä ja mikä parasta, siellä on hyvää musaa! Otettiin siellä yhet, nautiskeltiin ne ja sit lähettiin kotiin nukkumaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti