5.9.2013

Vattuniemi

Vaikka on jo virallisesti astuttu syksyn puolelle, ei kelit siltä vaikuta. Nyt on ollu aika hyviä säitä ja välillä niinkin lämmintä, että takki on lentäny ja kaulaliina on lentäny laukkuun. Tänään ihastelin aamulla kivoja maisemia ja hyvää säätä Lauttasaaren Vattuniemessä. Mulla oli siellä kuvaus. Ihan rannassa!


Kuvauksissa käydessä pitkin pääkaupunkiseutua, tulee aina pällisteltyä erilaisia alueita ja mietittyä missä olis kiva asua. Vattuniemi on yks niistä mestoista johon voisin vaikka muuttaa. Tai muukin Laru. Meri vieressä, keskusta lähellä mut kuitenkin noi mestat on aika syrjässä. Kivoja rantoja. Talvella on varmaan aika kylmä. :D Hinnat vaan tuppaa olemaan aika korkeita pienissäkin kämpissä.

Mun piti tänään käydä viimeistä kertaa Sodessa. Se ei menny sit ihan nappiin, kun Juuso ja muut oli hoitamassa jotain keräystä ja se venyi sen verran, että en jaksanu jäädä venailee. Ei ollu edes varmaan monelta vapaat alkaa. Eipä haittaa samanlailla kun tossa muutama kuukausi takaperin! Käyn siellä sit viimeisellä viikolla jos kerkee. Vikat sotkun munkit kyllä houkuttaa. ;) Nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti