16.9.2013

Sekosekosekoooo

Ärsyttää kun oon edelleen vähän kipeenä. Tätä järkkyy kurkkukipua on kestäny nyt viikon. Viimeviikon tiistain jälkeen ei oo onneks ollu yhtään kuumetta. Perjantaina kävin lääkärissä tarkistuttaa että ei oo mitään mihin tarviis lääkkeitä. Ei ollu angiinaa tai muutakaan bakteerin aiheuttamaa. Joku tuju kurkkuvirus vaan. Reseptiin 800 buranaa, et kipu lähtee. :D Verikokeessa huomattiin sattumalta, että mun hemoglobiini on ihan alhaalla. Ei ihme, että on nuutunu olo vähän väliä. Nyt oon rautakuurilla.

Tänään lähti taas duuniviikko käytiin. Menin vähän aikasemmin ja lähdin vähän myöhemmin, itseasiassa viimeisenä. Teen vähän tunteja sisään, että voin lähtee perjantaina vähän aikasemmin viikonlopun viettoon kun Juusokin on jo sillon taas kotona. Tätä ehdotti mun bossi. :) Kivakiva.


Ärsyttää kyllä aika paljon kun ei pääse salille. Mul olis niin kova hinku liikkuu, mut en uskalla. Vaik ei ookkaan kun tää kurkkukipu niin silti. On tää edelleen niin megamainen kipu et jeejee. En jaksa enää. :D Onneks mieltä nostattaa aika hullusti se, että on enää alle kaksi vuorokautta siihen että Juuson intti loppuu.

Tätä fiilistä on hirveen vaikee kuvailla! Ihan kreisiä oikeesti. Tänään kun tulin himaan, laitoin koneelta musaa soimaan ja yhtäkkii aloin itkee ihan hullusti. :D Haha, ihan vaan onnesta! Tuntu et kaikki ahdistus ja stressi purkautu just siihen paikkaan. Huh. Kauhee odotus ollu ja tuntu että ei tää ikinä lopu. Nyt kun kaikki on lopussa, tuntuu että se silti iskeytyy ihan päin naamaa! Jänniittää, ihan sekoseko fiilis. Nyt nukkumaan, huomenna voi sanoo että huomenna. Toivottavasti alkais tää kurkkukipukin vihdoin lähtee. Viimeistään viikonlopuks, että voi täysin voimin nauttia viikonlopun meiningeistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti