29.6.2014

Takas normaaliin

Alotin taas työt pari päivää sitten eli perjantaina. Pidin vielä yhden vapaan sen jälkeen kun tultiin mereltä, sellasen tasotuspäivän. Juusollakin oli vasta iltavuoro. Vähän tuntu nihkeeltä alottaa taas työt  kun viikossa kerkee tottuu vapauteen. :D Heti tuli ihan ok säätkin kun piti mennä töihin. Onneks muutaman viikon päästä on taas vapaata ja ihan kunnolla. Eilen kävin siihen liittyen hoitamassa pari juttuu.


Kävin lainaamassa kirkolta mulle ja Juusolle rinkant. Oma rinkka on hankitalistalla kyllä, mutta se ei tälle tulevalle reissulle ehdi ihan sen takia että rahat ei vaan riitä kaikkeen. Sain lainaan kaks vanhaa Savottaa. Mulla on melkein jokaisella reissulla ollut Savotan rinkka, vähän uudempi vaan. Ne on hyviä!


Mul on nyt koko vkl töitä ja jälleen tuntuu ihan hassulta miten päivät menee sekaisin. Ei minkäänlaista viikonloppufiilistä. :D Nyt menee skidisti hermo kesäaikatauluihin. Dösä jolla kuljen töihin, menee tunnin välein........ Miten lenkokenttäbussi voi mennä niin harvoin? Muutkin vaihtoehdot menee vähän huonosti. Onneks ei tästäkään tarvii hirveen kauaa kärsiä. Lapissa ei paljoo bussilla mennä.

Eilen kun pääsin töistä Juuso tuli hakemaan mua suoraan bänditreeneistä. Jouduin venaa puolisen tuntii vuoron jälkeen, mut eipä haitannut kun myös dösää olis saanut venata saman verran. Istuskelin auringossa ja luin uusinta Cosmoa, jonka löysin yhdestä Lentokoneesta. En edes tykkää koko lehdestä kauheesti, mut oli siellä muutama ihan luettava juttu. Vuoden verran mulle tuli se himaankin, mut sit päätin lopettaa kun en mä tehnyt muuta kun selasin sen aina nopeesti vaan läpi. Aika turhaa siis.


Tultiin ihan hetkeks kotiin, jonka jälkeen lähettiin salille. Salit on jäänyt kesäkuussa aika vähäiselle kaikkien tapahtumien vuoksi. On ollut juhlia,  festarit, oltiin mökillä ja vielä merellä sen jälkeen. Tauon jälkeen tuntuu oudolta mennä salille, tuntuu kun ei enää osais mitään ja kroppa tuntuu vähän vieraalta.


Toisaalta salitauot on ihan jees. Kohta tulee taas pidempi tauko, mut sitä ennen kerkee vielä treenata kunnolla. Meijän salikorteista loppuu aika vain noin viikkoa ennen lähtöä, joten tää menee ihan putkeen. Sit taas reissun jälkeen jaksaa varmaan ihan uudella innolla. Tai sit tulee lappimasis ja haluu vaan lähtee takas. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti