16.6.2014

Tampereella

Palataan reilun viikon takaisiin tunnelmiin. Perjantaina 6.6. aamupäivällä Esa ja Jonna tuli noukkimaan mut ja Juuson himasta, alettiin tehä matkaa kohti Tamperetta ja South Park festareita. Myös Timi ja Veera oli meiningeissä messissä, ne tuli meijän perässä toisella autolla. Esan tila-autoon ei mahdu kun pari ylimääräistä.


Oltiin varattu mökki Härmälän leirintäalueelta Pyhäjärven rannalta, mutta sen sai vasta vähän myöhemmin iltapäivällä käyttöön. Käytiin Tampereella ensiksi syömässä. Mä suostuttelin jengin menemään ihan super hyvään pizzeeriaan, Napoliin. Oon käyny siellä aikasemminkin eikä taaskaan pettänyt odotuksia.


Mä söin ekaa kertaa gluteenitonta pizzaa, eipä tullut vatsaoireita ja oli muutenkin hyvää. Osuttiin sopivasti mestoille lounasaikaan joten pizzoille ei jäänyt hintaa paljon mitään. Syömisten jälkeen käytiin tekemässä kaikki tarvittavat ostokset ja pällisteltiin kivaa kesäistä Tamperetta. Sää oli tosi kiva.


Kun päästiin leirintääm, laitettiin aika nopeesti tavarat paikoilleen ja lähdettiin kohti festareita. Ostettiin sellaset 48h bussiliput, jotka oli tosi kätevät. Niiden kanssa ei tarvinnut maksaa edes yötaksaa. Lippu maksoi vajaat 8e. Matkalla sää meni aika huonoks ja tuli kauhee ukkonen. Varustus ei ollut ihan sen mukainen. :D


Missattiin eka bändi ja melkein tokakin kun leirintämökin sai vasta niin myöhään. Tokana soitti Santa Cruz, joka oli ihan hauska nähdä piiiiitkän tauon jälkeen. Santtiksen Joonaksen kanssa tuli joskus hengailtua jonkun verran ja niihin aikoihin oon myös viimeksi keikkoja nähnyt. Ehkä joskus 2009?



Käytiin myös festarialueen ulkopuolella ja löydettiin ihan läheltä siisti baari, bändäri. Miks stadissa ei oo tollasia rokkimestoja?! :D Juomatkin oli halpoja. Kaikki drinkit 4,50 ja hanajuomat kans. Festarirannekkeella sai Happy Joe siideriä hanasta hintaan 3,5e mitääääää. :D


Mulla eka festaripäivä meni vähän mönkään... Sain muutamat törkeen ahdistuskohtauksen ja siinä oli läheiset tyypit varmaan vähän ihmeissään. Näin muutamia vanhoja kaverita, joita oli tosi kiva nähdä mut samalla ne aiheutti mussa kauheen yli kuohumisen kun tuli kaikki vanhat paskat jutut mieleen.

Seuraava päivä meni onneks paremmin ja vanhat jutut taas poissa mielestä. Hengattiin aika pitkään leirinnässä kun sää meni taas tosi huonoks. Grillailtiin ja hengattiin mökissä ennen kun lähettiin alueelle.



Jossain vaiheessa oli vaan pakko lähtee ettei koko festarit mee ihan ohi, niitten takia me kuitenkin sinne tultiin. :D Onneks Härmälästä ei mennyt kun 20min keskustaan ja siitä ihan lyhyt matka Eteläpuistoon.




Tokan päivän ehdoton ykkönen oli tietenkin W.A.S.P, jota mä, Esa ja Jonna oltiin venattu jo kuukausia. Mulla ja Jonnalla tuli pieni paniikki kun lähdettiin ennen Esaa ettimään hyviä mestoja lavan edestä. Esa jäi vielä kattomaan Poisonblackia kun ne soitti ihan peräkkäinen. Kun se oli lopettanut, Esa ei meinannu enää löytää meitä eikä kukaan saanu puhelimella yhteyttä kehenkään. Just kun keikka oli alkamassa Esa kuitenkin ilmestyi meijän viereen ja fanitus pysty alkaa ihan kunnolla. :D




Tää oli eka kerta kun mä näin Waspin festareilla. Vaikka keikka oli superi niinkuin aina, ei se ihan vetänyt vertoja klubikeikoille. Niissä on vaan enemmän fiilistä. Waspin jälkeen livahdettiin taas hetkeks Bändäriin ja sieltä takas kattomaan illan viimeistä esiintyjää, Europea. Se oli ihan kova vaikka ei ihan lemppareihin kuulu.


Europen jälkeen lähdettiin taas takaisin Härmälään. Kun päästiin leirintään Veera ja Timi vähän väsähti, mut me loput jatkettiin vielä meininkejä. Esa sanoi että kukaan ei nuku ennen aamu kuutta ja niinhän se sit meni. :D



Katottiin laiturin nokasta kun aurinko nousi. Se oli nättiä!


Joskus aamulla mentiin sitten nukkumaan. Mökki piti luovuttaa klo 12 ja me heräiltiin vasta joskus 11 maissa.... :D Onneks saatiin pitää mökki vielä pari tuntia pidempään pientä korvausta vastaan. Iltapäivällä lähettiin mäkkärin kautta ajamaan kotiin. Esa ja Jonna jatkoi vielä Jämsään, me päästiin kotimatka Timin kyydillä. Olo oli aika väsynyt viikonlopun jäjiltä ja darrakin kestä mukavat kaksi päivää. :D Tulipahan tällänenkin rälläysreissu kerrankin tehtyä. Edellisestä oli jo kolmisen vuotta aikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti