2.3.2015

Helpottuneena uuteen viikkoon

Vaikka maanantai ei kovin monelle oo mikään lempparipäivä, on se mun mielestä tosi jees sillon kun on tehny koko viikonlopun duunia. On ihanaa kun koittaa maanantai, uusi viikko ja tietää et edellinen viikko on ohi. Mä en ihan kauheesti diggaa tehä viikonloppusin töitä, mut nyt reissun jälkeen oli ihan hyvä haalii kaikki mahdolliset vuorot mitä vaan irtoo. Ollaan oltu joka viikonlopuppu ainakin osittain duunissa.
Eilen kävi hyvä tsägä vuorojen kanssa. Saatiin molemmille 8h päivä, vaikka piti alkuun olla vain neljä. Sunnuntai, tuplalikasa, kelpaa! Harmi vaan että usein täytyy ottaa vuoro myös lauantaille, jos sunnuntaita halajaa. Lauantaista ei saada mitään sen ihmeellisempiä lisiä, ihan perus päivä. Viikonloput on vielä usein kiireisimpiä kun viikolla olevat vuorot. Tänä viikonloppuna oli kuitenkin poikkeus ja päivät meni suht rennosti. Jos rentoudesta voi edes lentokentällä puhua. :D Ainahan siellä on kiire ja saa sykkiä koneesta toiseen.

Tänään vielä samanlainen iltavuoro kun eilen ja sitten yksi päivä vapaata. Ihanaa. Pian koittaa myös viikonloppu ja sekin on täysin vapaa. Vielä ihananampaa. Pari seuraavaa viikonloppua on vapaita. Fiilistelen niitä. Fiilistelen myös sitä että tänään meijän pissis täyttää vuosia. Pinja 18veeeee!!! Isot onnittelut.


Pinjaa juhlistetaan sitten parin viikon päästä. Kesällä tulee 7 vuotta täyteen siitä kun mä täytin 18. Olin sen kesän mäkkärissä duunssa. En edes kauheesti sillon päässy nauttii täysi-ikäisyydestä kun olin aika paljon töissä. Sillon pidin edellisen kerran isot kemut. Nyt aattelin vähän että kun kesällä täytän 25, voisin ehkä järjestää jonkunlaiset kekkerit. :) Saa nähä saanko kehiteltyy jotain kivaa. Nyt kuitenkin keskitytään parin viikon päästä Pinjaan ja tällä viikolla ton oman miekkosen vanhenemiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti