15.12.2015

Pikkujoulut kertaa kaks

Aika jouluinen weekendi! Lauantaina heräiltii normiaikoihin, joskus kasin jälkeen. Hitaat aamupalameiningit on ihan parasta, mut nyt ei ollukkaan ihan hirveesti aikaa nysväillä kun piti taistella itsensä juhlakuntoon jo ennen puoltapäivää, jolloin lähettiin ekaa kertaa liikkeelle. Mä kävin menneellä viikolla pikaisesti Myyrmännissa ja löysin sieltä sattumalta uuden mekon itselleni. Vielä ihan sopihintaan, 18e ja ilman mitään aleja! Siitä tuli mun pikkujoulumekko. Tukankin sain väkerrettyy yllättävän helposti. (Ilman Juuson apua heheh...)Musta on ihanaa kun oon saanu mun hiukset takaisin. Monen vuoden pillereiden syönti tais vaikuttaa, koska kun lopetin, alko tukka taas pikkuhiljaa paksuuntua. Ei se edelleen niin paksu oo kun joskus lapsena, mut paljon paremmassa kunnossa kun vaikka vuosi sitten. Myös mun iho on paremmassa kunnossa kun silloin. Tai no finnejä tulee enemmän naamaan kun ennen, mut muu iho kropassa on paljon paremmassa kuosissa. Vaikka nyt on talvi, ei tarvii oikeestaan rasvata kun naamaa.  Ennen mun iho näytti vuoden ympäri sellaselta liskon nahalta kun se oli niin kuiva rasvailusta huolimatta. Aika helpottavaa.


Takas viikonloppuun. Puoliltapäivin lähettiin keskustaan käymään yhessä kalastuskaupassa. Siellä oli haukiaiheinen tapahtuma. Törmättiin muutamaan tuttuun ja vietettiin siellä pari tuntia. Keskustasta matka jatkui Espooseen, jossa oli Juuson perhetuttuporukan pikkujoulut. Siellä oli kaikkia ihania jouluruokia. Musta oli lapsena ihan parasta kun koulussa tarjottiin jouluateria ennen joulua. Se oli aina jouluajan kohokohtia. Nyt tuli sama fiilis.

Meijät oli vielä illaks kutsuttu toisiin pikkujouluihin. Aluks ei oltu varmoja lähetäänkö sinne ollenkaan, kun ei oo kivaa livistää toisista juhlista veke, mut sit tulikin ihan hyvä sauma lähtee. Meijän työkaverit kentältä järkkäs kemut keskustan Amarillossa. Oltiin siellä kahentoista maissa. Onneks mentiin, ihan oli törkeen hauskaa! Sodexolaisten kanssa on aina hauskaa, mut nyt mukana oli porukkaa enemmän kun koskaan. Paljon myös uusia tyyppejä, meijän vanhojen hullujen lisäks. Myös jo lopettaneita. Amarillo on aika karsee paikka, mut ihan sama jos porukka on jees. Oon käyny siellä vain ja ainostaan tällä työporukalla. :D


Koska oltiin mestoilla vasta puolenyön aikaan, meni ilta arvatenkin aika pitkäks. Pilkun jälkeen lähettiin valuu himaan. Ei ollu enää yötaksaakaan. Mua huvitti miten olin pystyny kiskomaan sellasen määrän juomaa itteeni... :D Shottejakin meni useempi, vaikka yleensä välttelen niitä. En muista millon olisin ollu edellisen kerran kunnolla radalla, joten ehkä se oli nyt sallittua. Ei ollu ees seuraavana päivänä huono olo. Siltikin koko päivä mömmöiltiin himassa. Katteltiin kun ulkona satoi lunta. Illalla kävi klassiset. Alettiin kattoo leffaa ja nukahdettiin heti sohvalle. Siinä meni nätisti muutama tunti. Oli vähän vaikee saada unta myöhemmin illalla. Hupsanssaa.


Unesta tulikin taas mieleen. Miks mä en voi nukahtaa normaalisti iltaisin?! Alkaa jo vähän ärsyttää. En oo ikinä ihan hirveesti tykänny nukkumisesta, mut kyllä silti toivoin että saisin unta. Eilenkin yritin mennä nukkumaan siinä kympin jälkeen, mut nukahdin joskus yheltä. Sängyssä pyöriminen on niin ärsyttävää. Tulee ihan lapsuus mieleen, samaa meininkiä oli myös sillon. Pillereiden lopetuksen jälkeen huomasin, että unentarve väheni, mut nyt on kyl menossa joku ihan ihme nukkumattomuus kausi. Näitä on aina välillä, sais mennä nopee ohi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti