4.12.2015

Ujoa joulumeininkiä

Joulukuu... Wooot? Taas. Tää vuosi on menny iiiihan törkeetä vauhtia. Tuntuu että just äsken vasta oli edellinen joulu. Viime postauksessa höpisin jaksamisesta. Musta tuntu että ennen se tuntu paljon isommalta jutulta kun tuli joulukuu. Kun meni syksyn ja alkutalven ihan pohjamudissa, tuntu joulukuuhun pääseminen jotenkin voitolta. Nyt se vaan tulee ja yllättää. Mä en voi tajuu miten vuosi voikaan mennä niin nopeesti. Kohta on taas kevät. :D

Joulukuun kunniaks päätin vähä laittaa kämppään asianmukaisia koristeita. Musta on ihanaa kun jotkut sisustaa kämpän ihan uuteen uskoon joulunajaksi. Jotkut vielä osaa tehdä sen niin hyvin, että ei näytä ihtään kornilta. Ite en tänne omaan luukkuun sellasta kaipaa kuitenkaan. Pientä kivaa on silti kiva laittaa.  Joulukalenterikin piti hankkii. Tälläkertaa ostettiin yhteinen muumikalenteri.  Ne kaikista halvimmat suklaakalenterit on musta kaikkein siistimpiä, mut kaikki niistä saattaa sisältää gluteenia. Muumikalenteri oli turvallinen.
Koristeita laittaessa tajusin, et hei meillähän on vielä edellisenä jouluna laitetut jouluvalot paikallaan... Jos sit ens kesäks sais ne pois. :D Kuusikin pitää hankkii, mut vasta sit vähän myöhemmin. Meijän perheessä se on virallisesti laitettu vasta jouluaattona, mut tänä vuonna aattelin vähän rikkoo rajoja ja laittaa sen valmiiks jo vähän aikaisemmin. Vaikka aatonaattona. Aika villii... Mä oon aina tykänny joulunajan perinteistä mitä meidän perheellä on ollu. Jouluu on vietetty aina yhessä. Viime vuosina mulla on tullu fiilis, että joskus oli kuitenki kiva kokeilla jotain uutta. Lähtee jonnekkin pois täältä. Vaikka lappiin tai ulkomaille. Perinteet on ihania, mut välillä tuntuu et jotkut pitää niistä liian kovaa kiinni, eikä se oo mun mielestä kovin tunnelmallista. Vaikka välillä olis kiva tehdä muuta, menee tää joulu silti näillänäkymin taas ihan perusmeiningeissä mun porukoiden luona.

Nyt alkais olla joululahjojen hankintakausi kuumimmillaan. Eilen tuli veronpalautukset. Ite en niistä päässy kyllä kauaa nauttimaan, kun koko summa meni heti uuteen kameran linssiin. Rahatilanne on siis vähän kehno, joten täytyy olla luova. Musta on kiva antaa lahjoja muille, mutta ite en oota niitä keneltäkään.  Aina hirveen vaikee keksiä jotain jos joku kysyy lahjatoiveista. Ei mulla vaan oo. Kokemukset ja fiilikset tuntuu tärkeemmiltä kun tavarat. Toki jos joskus saan joltain lahjan, arvostan sitä ihan kybällä, vaikka tää teksti voi ehkä kuulostaa muulta.

Kivaa joulunodotusta kaikille! Jouluradio soimaan. 

2 kommenttia:

  1. Suosittelen kokeilee joulua lapissa, ihan huippua :) (t. ei ikinä etelässä jouluisin :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa!! Pakko kyllä toteuttaa jossain vaiheessa. :) Vaikka oonki kova lappifani, en oo käyny siellä koskaan talvella... Winter wonderland on kokematta!

      Poista