1.12.2015

Tuulinen maanantai

Kovin kauaa ei maltettu olla Affenanmaan reissun jälkeen kalastamatta, kun jo maanantaina oltiin yrittämässä taas. Viikonloppuna paiskittiin töitä, mut maanantaina oli vapaata eli hyvin aikaa kalastukselle. No, ei menny niinku oltiin suunniteltu. Kun päästiin rantaan oli pakko skippaa suunnitelmat. Tuuli oli jotain niin kreisii, että veteen ei oikein ollu asiaa. Mä kiipesin varovasti rantakalliolle, mut siinä ei oikeesti pystyny olee, kun tuuli meinas heittää mereen. Oli pakko nöyrtyy luonnon eessä ja pakkaa kamat takas autoon. Ei kandee alkaa taistelee vastaan. Olipahan ainaki siistii käydä kattoo pauhaavaa merta.
Vaikka ei hiveen pitkään keretty olla ulkona, kerkes siinä puhurissa tulla jo nälkä. Kotimatkalla käytiin hakemassa kaupasta tarpeet iltaa varten. Tehtiin pitkästä aikaa sushia. Ihan kivaa oli rauhottuu himassa yhessä hyvän ruuan ja viinin parissa. Ollaan kuitenkin tosi usein jossain menossa. Töissä, kalassa tai muissa menoissa. Tykkään ihan hirveesti että on paljon tekemistä ja menoja, mut ihan kivaa on joskus pysähtyykki hetkeks.
Vapaapäivä oli nopsaan ohi. Mentiin jo aikasin nukkumaan. Ei me usein ees valvota kovin pitkään näin pimeenä aikana. Tosin musta tuntuu, että en oo pitkään aikaan saanu nukuttuu kunnolla. Varmaan johonkin kuukauteen? Vaikka illalla väsyttäis ja nukkumaan menis jo joskus kympin jälkeen, tulee uni vasta joskus parin tunnin päästä. Se on vähän turhauttavaa. Oon kyllä siihen nähden yllättävän pirtee kuitenkin. Ei mua oikeestaan ees väsytä. En tiiä mikä on muuttunu, mut jotenki musta tuntuu et syksyt tuntuu kokoajan vaan helpommilta ja helpommilta. Jossain vaiheessa valon puuttuminen rassas kroppaa ja mieltä aika paljonkin, mut ei enää.

Se on aika helpottavaa kun syksy ja talvi ei enää tunnu niin masentavilta. Ei ne oikeestaan eroo muista vuodenajoista. Siis jaksamisen kannalta. Ne on ihan muut asiat mitkä vaikuttaa mieleen jos on vaikuttaakseen. Kyllä välillä mieltä painaa jotkut jutut, mut pääsääntösesti fiilis on hyvä ja rauhallinen. Se on ihan parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti