12.7.2013

Let's fish again

Eilen tehtiin taas fisureissu VKKlle. Otettiin luvat illaksi. Aamulla sidottiin perhoja ja ennen lupien alkua käytiin shoppaamassa Ruodossa. Luvat alkoi kuudelta. Sää koskella oli ihan jees. Ei liian kuuma, vaikka olikin kahlauskamat päällä, mut ei myöskään liian kylmä. Aurinko paistoi pitkälle iltaan.


Vitsi, että oli paljon valkoposkihanhia. Kunnon armeijat joka puolella Vanhankaupunginlahtea. :D Noi hanhet on lisääntyny ihan hullusti pääkaupunkiseudulla menneinä vuosina. Vanhana lintubongarina voin kertoo, et joskus niitä oli paljon vähemmän. Musta ne on siistejä, vaik paskantaakin paikat hirveiksi. :D



Aika kului taas tosi nopeesti. Tavoitteena olis ollu saada meritaimen, mut se jäi vaan haaveeksi. Yhden Juusbe näki kun se kävi pinnassa kääntymässä. Juuso sai pari kirreä illan aikana. Toinen lähti messiin ja toinen pääs takas koskeen hengaamaan.

Mulla ei taaskaan menny ihan putkeen. Musta tuntu, et heittämiseen oli tullu takapakkia ja et mikään ei meinannu onnistuu. Mua niin ärsyttää kun haluisin osaa kaiken kunnolla, mut oppiminen vie aikaa. Sit vieressä on tollanen mestari jonka viskominen näyttää niin helpolta. Tulee niin luuseriolo. :D Täytyy vaan yrittää malttaa... Lopuks sain yhden aika ison ahvenen. Edes jotain, jeee!





Luvat loppu puoliltaöin. Sinne asti oltiin. Vähän oli väsähtäny fiilis, kun lähdettiin ajaa kotiin päin. Seuraava kalareissu sijoittuu varmaan syssymmälle. Sitä odotellessa on ehkä pakko käydä vähän treenaamassa tota heittämistä, jos ei vaikka seuraavalla kerralla menis hermot niin pahasti. Yks päivä Juuso opetti mulle miten viskotaan isolla vavalle. Se oli ihan siistii! Sitäkin haluan treenata lisää. Nyt voisin taas sanoo, et kyllä musta vielä kunnon kalanaikkonen tulee. PAKKO TULLA. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti