3.7.2013

Sxo 3/5

Sodexon vuorot 3/5 hoidettu. Eilinen meni taas aika normaalisti. Aamu oli kiva, kävin salilla, oli hyvä treeni, kuuntelin hyvää musaa ja aurinko paistoi. Iltapäivällä laitoin eväät pakettiin ja lähin kentälle päin. Sodexolle kun lähtee, täytyy miettii mitä laittaa päälle. Toisaalta tietenkin ihan sama, koska ne vaatteet vaihdetaan kuitenkin työvaatteisiin, mut ite ainakin mietin mitä haluu vetää päällensä vuoron jälkeen. Ei liian tiukkaa, iho on nihkeen hikinen ja se tuntuu ällöltä. Jotain mikä on helppo pukee päälle, yksinkertaista siis.


Duunissa olin tällä kertaa ryhmän vetäjä, sain siis ajaa pitkin kenttää jeejee! Heheh, kaikki on jaksaa muistuttaa siitä Lentokenttä ohjelmasta, jossa olin yhessä jaksossa messissä ja sillon just ajoin korttia, joka oikeuttaa kentällä ajamiseen. :D Mun tiimissä oli vaan kaks henkee, mä ja yks typy, jota en ollu nähny aikasemmin. Oli kuulemma ajollanu puol vuotta sitten. Kiva nähdä välillä uusia naamoja. :)


Nyt mulla tuli taas yks aihe mieleen, josta voisin paasaa vaikka kuinka kauan... Lusmut ihmiset töissä!! Mua ärsyttää niin paljon kun jengi ei voi tehdä töitään kunnolla. Eikä jotkut arvosta työtään yhtään. Oli se työ mitä tahansa, se on kuitenkin TYÖ ja siitä pitäis olla ilonen, että on saanut paikan ja siitä tulee rahaa. Tuntuu, et joillekkin sanonta "palkka juoksee, minä en" ei olekkaan läppä...

Ite ainakin pyrin aina tekemään työni hyvin. Mäkissä yritin parhaani, samoin kirkon hommissa, tuolla kentällä painan duunia niska kirjaimellisesti limassa ja Calcuksella tulee välillä stressattua kun haluaa hoitaa hommansa kunnolla. Tuolla lentokentällä välillä tekis mieli läväyttää muutamia tyyppejä. Halooo!! Sit valittaa työstään aina, hommat on ihan perseestä, työnantaja on perseestä, työkaverit on perseestä, kaikki mikä työpaikkaan liittyy on perseestä. Lähtekää menee, jos ei yhtään nappaa.


Hahah, tuli vähän avauduttua. Työpäivä meni siis ihan kivasti, vaikka usein ärsyttää tommoset lusmuilijat. Loppuilta oli aika HC, meitä on vaan kaks tiimiä ketä oli kymppiin asti töissä ja molemmissa vaan kaks henkee. Pari laajatunkoa oli vielä hoidettavana. Sai sykkii sellasta vauhtia, että huh!

Olin ihan tööt, kun pääsin himaan. Menin aika nopeesti nukkumaan, mut eihän se uni sit taaskaan tullu. Aivot kävi vieläkin varmaan ihan ylikierroksilla. Olisin toivonu, että nukkuminen olis onnistunu vähän paremmin, kun menin lupautumaan, että meenkin tänään töihin vähän aikasemmin. Herätyskello soi jo kuudelta. Nyt vähän väsyttää, mut onneks ei oo enää montaa päivaa lomaan. :) Tänään kahdeksan tuntia duunia, huomenna vaan neljä, sitten se on siinä. Ylihuomenna Juusokin tulee kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti