22.5.2015

Kesäsuunnitelmia

Tälläsiä postauksia on tullu mun blogihistorian aikana jo useita. Kesän pläänejä on kiva miettiä ja fiilistellä etukäteen. Tänä vuonna suunnitelmia ei kuitenkaan oo kauheesti. Tai on, mutta ne keskittyy lähinnä vain yhteen asiaan, kalastukseen ja sen perässä reissaamiseen. Välissä pitää myös vähän tehdä töitä kentällä. Voi ei, lentokentän kesät. :D Se kuumuus on niin lamaannuttavaa! Muuten lämpö on tietty jees, mut ei lentokoneissa. Illat vähän pelastaa kun aurinko laskee kauniisti kentän taa. Sit niihin plääneihin:
Perhomimmien kalareissu: Ensiks suunnataan tyttöporukalla jonnekkin Tampereen hoodeille heti kesäkuun alussa. Kiva nähä koko porukkaa taas pitkästä aikaa. Siistiä myös nähdä uusia kalastuspaikkoja.

Kuhmon kalahässäkkä: Kesäkuun ekana viikonloppuna hurautetaan Juuson kanssa pienimuotoiseen kalastustapahtumaan Kuhmoon. Mua mukaan kysyi yksi toinen kalastusbloggaaja. Uusien tuttavuuksien näkeminen on aina jännää. Tapahtuman lisäksi mennään myös vähän rauhallisemmin kalaan.

Pita 25v: Kesäkuun 9. päivä mulla on synttärit. Siihen ei ole mitään erityisiä suunnitelmia, mutta sen jälkeisenä viikonloppuna juhlitaan! Kemut on mun kantsiksessa Myrtsissä. :)

Juhannus: Tällä kertaa jussia vietetään muualla kun Pertunmaalla. Lähetään Juuson kanssa Saarijärvelle, jossa on juhannuskemujen lisäksi myös yhdet viiskybäset. Samalla reissulla käydään myös Keski-Suomessa kalassa.

Lapin reissu: Heinäkuun alkupuolella koittaa taas vähän pidempi pohjoisen reissu. Matkan sisältö on vielä osittain auki, mutta mietintämyssyssä on monenlaisia juttuja. Pääasia on kuitenkin selvä, lohijoet. Suomen lisäksi aikaa tulee vietettyä myös jossain Norjan puolella.

Autossa tulee siis puudutettua persusta aika monen kilometrin edestä. Reissukesä. Lisäksi olis tietysti tarkoitus ihan vaan olla ja nauttia. Toivottavasti säät on sen mukaiset, että pääsee vähän ottamaan brunaa ja juomaan kylmää siideriä ilta-auringossa jossain puistonpenkillä tai terassilla. Musta tuntuu että tästä tulee hyvä kesä. Mä oon ainakin niin tyytyväinen tähän elämään just nyt, että ainakin sen puolesta luulen että kaikki menee hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti