27.3.2015

Hullut Hullareilla

Kun mä pääsin eilen töistä, treffattiin Juuson kanssa keskustassa. Tehtiin hullu päätös ja mentiin käymään Stockan Hulluilla päivivillä. Mun mielestä Stockmann on luotaantyöntävä mesta jo muutenkin ja nyt vielä enemmän näitten kreisipäivien aikaan, mut joku sadistinen osa musta halus silti mennä kattoo löytyiskö sieltä jotain hyviä tarjouksia. :D Käytiin pikaisesti tsekkaamassa elektroniikka, kosmetiikka ja Herkku.
Oon usein käyny Hullareilla vaan Jumbossa. Siellä on vähän miellyttävämpi asioida, kun Stocka on paljon pienempi. Kun tultiin ulos hulluttelemasta, törmättiin muutamaan Carolinen jäbään Hard Rock Cafen edessa. Vaihdettiin kuulumisia nopsaan. Niillä olis ollu keikka kysyisessä mestassa samana iltana. Olis ollu kiva mennä, mut keikka ja seuraavan aamun kuuden herätys ei tuntunu hyvältä yhdistelmältä...

Hullareiden kreisi saalis oli pari putelia mausteita, Clipperin teetä, Lumenen meikkivoide ja vuohenjuustoa. Hulluilla Päivillä on aina hyviä juustotarjouksia. Se on ihan parasta tälläselle juustoloverille. Viikonloppuna syödään jotain hyvää vuohenjuustosäätöä. Ehkä salaattia! Vuohenjuustoo raaskii ostaa tosi harvoin kun se on aika kallista. Vaikka meillä ei ruuan kanssa kauheesti sniiduilla, pistää jotkut tuotteet kuitenkin pihistelemään.


Myös leffalippujen ostaminen oli mielessä, mutta niiden kohdalla iski piheys. Liput myydään kymmenen kappaleen paketeissa ja se maksaa suunnilleen 80e. Halpoja lippuja siis, mut kun ne ostaa könttänä, tuntuu hinta ihan kauheelta. :D Ei me ihan kauheen usein käydä edes leffassa, mut ehkä sit tulis taas käytyy jos olis lippuja valmiina. Leffassa käyminen on aika kallista nykyisin. Onneks leffat tulee aika nopeesti DVDlle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti