17.3.2015

Pinjan yllärikemut

Railakkaat viikonloput jatkuu... Lauantaina juhlittiin Pinjaa, joka oli just täyttäny 18. Me muut siskot oltiin suunniteltu neitä kemuja jo hetkisen aikaa, mut Pinjalla ei ollu mitään hajua mitä tuleva pitää sisällään. Tai siis sen verran oli tiedossa, että tää päivä pitää olla vapaana, kannattaa ottaa hammasharja messiin ja että myös Miguel tulee mukaan. Alotettiin siitä että juotiin skumpat Pinjan, Miguelin, Juuson, Viivin ja Nassen kanssa meidän luona. Veera ja Robert liitty seuraan vasta myöhemmin. Koska Hyvinkää.


Skumpanjuonnin lomassa paljastettiin mitä tehään. Lyötiin passi Pinjan kouraan, siitä oli jo aika helppo päätellä mihin ollaan menossa. Laiva kutsui Piiroisten (plus parin avecin) jengiä. Veera oli saanu järkkäiltyy sopuhintaan pari hyttiä Baltic Queenilta. Laiva lähti satamasta kohti Tallinnaa klo 18.30.
Ekaks tutustuttiin vähän laivaan ja käytiin pubissa yksillä. Mä oon vähän laivakammoinen, joten mulle oli ihan positiivinen yllätys kuinka siitä tää Baltic Queen oli. Laivaksi jopa aika kiva. :D Kun taxfree aukes, käytiin tekemässä ostoksia ja tultiin sen jälkeen hyttiin. Oltiin varattu pientä purtavaa messiin.
Pienten hyttikemujen jälkeen syöksyttiin laivan yöhön. Oli pikkusen hölmö fiilis kun laiva oli perillä satamassa jo suht aikaisin illalla ja kemut vaan jatkui paatissa. Ilta oli aika railakas... Pinjan kanssa viihdyttiin aika hyvin tanssilattialla. Myös Viivi ja Veera oli siellä jonkun aikaa, mut mä ja Pinja dansattiin ku viimestä päivää loppuun saakka... :D Miguel ja Juuso pörräili siellä kans välillä.


Seuraavana aamuna olo oli tahmee. Perus Pita, meikit ja vaatteet päällä nukkuu. Ei koskaan hyvä yhdistelmä jos haluis näyttää aamulla edes jokseenkin freesiltä. Kaikki paineli omaa tahtia pihalle. Tallinnassa ei ollu aikaa kun pari tuntia, laiva lähti takas jo 12.30. Käytiin Juuson kanssa pikaisesti Rimissä. Suuret Tallinnan tulijaiset tarttui mukaan, pari kynsilakkaa ja huulirasva. :D Okei, myös kaksi siideriä. Joskus vähän nuorempana oli hauska roudaa Virosta halpoja juomia, mut enää ei oikein jaksa nähdä vaivaa. Edellisen illan hyttikemuista jäi lonkeroita, joten ne sai riittää. Teki ihan hyvää käydä haukkaa raitista ilmaa tunkkasen laivan jälkeen.
Tallinnasta käytiin hakemassa kahvit mukaan. Aika jees että hyvänkokoinen latte maksaa 2,5e. Nautiskeltiin lattemme laivan kannella. Saatiin seuraa. Jäätävän kokoinen lokki tuli hengaamaan meidän kaa. Kohta toinenkin.


Mä jäin ihan lumoutuneena tuijottamaan noita kahta. Ei tällänen entinen lintubongari omalle luonteelleen mitään mahda. Ihania otuksia. Kun laiva lähti vetäydyttiin takas hyttiin ottaa pienet tirsat. Mulle ei edes kerennyt tulla kauheesti mitään laiva-ahdistusta kun reissu tuntui sopivan lyhyeltä. Oltiin takas Helsingissä joskus neljän kieppeillä. Oli kiva reissu! Hauskaa et meijän perheessä on nyt jo neljä täysi-ikäistä likkaa. Broidia odotellessa, siihen menee vielä vähän vajaa kaks vuotta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti