4.3.2015

Vapaapäivä shoppaillen

Eilinen vapaapäivä alkoi mukavasti pienellä joogasessiolla ja lyhyellä happihyppelyllä ulkona. On muuten vähän vammaset kelit juosta kun kura lentää persukselle... Muistaako kukaan millon on viimeks paistanu aurinko? Mä en ainakaan muista. Sais jo pikkuhiljaa alkaa näyttäytyy! Mulla on ikävä. Varmaan monella muullakin.

Aamutoimien jälkeen laitoin musat (uudet Enskat) pauhaamaan ja aloin valita päiväksi vaatteita. Mä en oo hetkeen kokenu mitään kauheita vaatekriisejä ja hyvä niin. Koputetaampa puuta... Ne ei oo kivaa katottavaa puolisolle, eikä ne kivoja oo ittellekkään. Myöskään eilen ei onneks tarvinnu kriiseillä. En vaan meinannu osaa päättää mitä päälleni laittaisin. En muista millon oon ostanu ittelleni uusia vaatteita, joten vanhat tutut rievut käyttöön. Luottohame on muutaman vuoden vanha, paita taitaa olla joskus 8-9v sitten ostettu.

Lähin viettämään vapaapäivääni stadiin. VR sekoili eilen huolella, joten valitsin suosiolla dösämatkan. Siinä oli hyvin aikaa lukee kirjaakin. Keli keskustassa oli aika kökkö niinku muuallakin, mut onneks ei kauheesti tarvinnu ulkona liikuskella kun lähimestoihin pääsee kävelemään tunneleita pitkin. Mä tykkään hoitaa kauppakeskuskierrokset arkisin ja mielellään yksin. Arkiaamupäivät on hyviä, kun sillon ei oo tungosta. 

Plääninä mulla oli löytää itelleni pari uutta vaatekappaletta ja Juusbelle syndelahja. Molemmat onnistui! Kiertelin City-Centerissä, Forumissa ja Kampissa. Itelleni sain uuden hameen (samaa mallia kun ekassa kuvassa, mut musta!!!!) ja paidan. Molemmat oli vielä alessa, vaikka nyt ei edes ollu mitään isoja aleja missään. Mä en vaan voi maksaa vaatteista täysiä hintoja. En tajuu miten joku perus paita voi maksaa vaikka 30e?

Kävin myös Ruohonjuuressa. Sieltä löytyy hyvin mulle soveltuvia juttuja. Nyt ostin tattarinuudeleita. Otin myös tuoreen smoothien missä oli cashewpähkinöitä, kookosmaito, kookosvettä, inkivääriä ja riisiproteiiniä. Maku oli ihan jees, mut voi jestas mikä jälkimaku! Ihan kun olis just käyny oksentamassa... :D

VR oli vieläkin ihan sekaisin kun olin lähdössä takas omille hoodeille. Otin dösän Myyrmanniin ja kävin vielä siellä muutamassa kaupassa. Mukaan tarttui vielä yksi halpa paita ja pari alennuskorua. Kiva kun löysin uusia juttuja pitkästä aikaa. Meinasin kyllä jo alkuun heittää hanskat tiskiin kun astelin ekaan kauppaan stadissa. En tajuu mikä siinä shoppailemisessa mua niin paljon edes kuvottaa.

Himassa aloin valmistella ruokaa illaksi. Juuso oli myös tulossa töistään himaan. Vaikutteet tuli tällä kertaa Korean suunnalta. Juuso oli tehny jo muutamia päiviä sitten kimchiä muhimaan ja nyt oli aika maistaa sitä. Mä tein tattarinuudeleista ja possusta mausteisen mätön ja kimchi sopi sen kanssa hyvin.

Tänään taas duuniin. Tää viikko on ihanan kevyt. Enää tää ja huominen, jonka jälkeen kolme päivää vapaata ja paljon kaikkee kivaa ohjelmaa. On kivaa kun on jotain mitä odottaa. Mä sain GoExpoon hankittua bloggaaja passin, pääsen sinne siis vaikka koko ajaksi hengaamaan. :) Hain passia Race-blogin kautta.

Nyt alan painuu salille. Tänään on jalkapäivä. Se on ihan lempparipäivä mun kolmijakoisesta ohjelmasta. Tän päivän työt menee varmaan aika nopeesti kun takana on pari pitkää vuoroa, nyt vain neljä tuntia. Sama homma myös huomenna. Illalla rentoudutaan saunan merkeissä. Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti