30.3.2015

Viikonloppu luurin läpi

Takatalvi jeeeeeee.... Päätin mainita jos joku ei oo vielä huomannut. Jo viikonloppuna oltiin aika kököissä keleissä. Sillon ei sentään tullu lunta. Viikonlopun vietto alkoi perjantai illan puntilla. Jalkapäivä, niinku kaikilla muillakin näköjään. Yleensä perjantait on rauhallisia, varsinkin iltaisin mut nyt sali oli ihan täynnä possee. Vähän ärsytti, eikä treeni muutenkaan tuntunu kauheen hyvältä.

Lauantaina heräsin kauheeseen nuhaan. Mistähän sekin tuli? Muuten olo oli aika normi. Kivaa kun Juusollakin oli vapaata koko viikonloppu, kummankaan ei tarvinnu herää aikaisin tai lähtee mihinkään. Aamupäivästi lähettiin kalaan Espooseen. Ihan uusille mestoille ja aika uusiin hommiin muutenkin.

Saatiin Ruodosta lainaan kelluntarenkaat ja räpylät, jolla lähettiin lillumaan merelle. Musta on niin kivaa kokeilla uusia juttuja. Varsinkin sillon kun kokeiltavat jutut ei oo tuttuja kummallekkaan ennestään. Merellä oli kiva hengaa, vaikka jalat olikin aika nopeesti jäässä. Merivesi on vielä niin kylmää, että jalkoja ei ees meinannu tuntee välillä. 

Kalastuksen jälkeen oli aikamoinen nälkä. Hurautettiin Alkon kautta himaan tekemään ruokaa. Lauantai illan skumppaillallinen valmistui nopeesti vuohenjuustosta ja salaatista. Oli aika super hyvää!

Sunnuntaina piti herätä semi aikaisin. Mulla oli perhomimmien kanssa treffit stadissa jo ennen aamupäivää. Meijän piti pitää suunnittelupalaveri perhomessuja koskien. Oltiin stadissa jo niin aikaisin, että mikään mesta ei oikein ollut auki. Kampin Picnic kuitenkin pelasti tilanteen. Suunnittelusta ei taas oikein meinannut tulla mitään kun oli jutut alkoi mennä nopeesti sivuraiteille. Kalajutut vein voiton. :D Käytiin myös Virgin Olissa syömässä. Siellä saatiin jotain suunniteltuakin. Kuva pöllitty Veeralta.

Neljän jälkeen sanottiin heipat ja alettiin matkaan takas omille kotikunnille, meikä takas lähiöön, Veera Tampereella ja Hanna Turkkun. Onnibussi on aika kätevä keksintö. Mäkin hyppään sellaisen kyytiin parin viikon päästä. Oli taas niin kiva nähä likkoja. Pääs vähän avautumaan siitä kun puoliso saa enemmän kaloja ja sit ärsyttää. :D Niin kävi taas mun ja Juuson haukireissulla. Juuso sai ihan kreisin kalan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti