5.8.2015

Pitkästä aikaa!

Heipparallaa taas tauon jälkeen! Tultiin jo vähän vajaa viikko sitten takaisin reissusta, mut en oo oikein kerenny tänne vielä kirjottelemaan mitään. Läjän postauksia olen kyllä väsänny toisen blogin puolle. (Edit: blogi on nykyisin vain mun "omistuksessa". Juuso joutu jättäytymään sieltä veke työkuvioiden vuoksi.) Sinnehän ne reissurapsat pääasiassa kuuluu. Myös tänne on tulossa juttua reissusta kunhan saan käytyä kuvia läpi sellasella "Pita's blogi" silmällä. Ei nyt ihan kaikkia samoja kuvia viittis käyttää. Reissu meni hyvin, mut pari hassuu kömmähdystäkin sattui hahah. Niistä lisää myöhemmin. Fiilis oli pääsääntöisesti hyvä ja niin myös kelit. Yöttömät yöt ihan parhaita, samoin Lapin luonto. Myös kalastus oli antoisaa ja kivaa.






Takaisin tultiin siis viime torstaina. Piti tulla paria päivää myöhemmin, mut sit kelattiin kun meillä ei ollu mitään suurempia suunnitelmia enään, että voidaan ihan hyvin lähtee takas himaan. Vähän kerkeks haistella kaupunkiakin ennen töiden aloittamista. Olihan se taas hassuu tulla takasin ihmistenilmoille. Lauantaina käytiin Kallio block partyissa ja maanantaina palasin takas duuniin. Nyt oon kerenny viettää pari päivää taas Calcuksella. Meidän toimisto muutti kesän korvilla uuteen osoitteeseen ihan Hietsun kirppiksen viereen. Ai että, mä tykkään näistä uusista tiloista ja varsinkin sijainnista. Kiva kun pääsee viettää täällä pari kuukautta.



Edellisestä salitreenistäkin on kerenny vierähtää kohta kuukausi. Lomaa ei tullu vedettyä läskiks, mitä nyt parit saunalonkerot nautiskeltiin joskus iltaisin. Kolme viikkoa meni aktiivisissa merkeissä, joka ei nyt sisänsä oo mikään ihme kun kalareissulla oltiin. Tän viikon ajattelin vielä pitää salitaukoa, mut katotaan maltanko. Parina päivänä telkkarista on tullu Jutan Superdieetit ja on tullu kauhee treenaushinku. Kalastus ja kunnon salitreeni, siinä kaks asiaa josta oikeesti nautin. Viimeistään maantaina aijon napata salikortin taas kouraan. Harmi että toimistohommien takia en pysty treenaa aamupäivisin, täytyy tyytyä iltatreeniin. Varsinkin jalkapäiviä odotan hulluna. Täytyy vaan ottaa aluks ehkä vähän iisimmin kun en heti haluis joutua kauheeseen jumiin. Muutenkin kroppa on vähän reistaillut tässä kevään ja kesän aikana, joten iisimpää linjaa ensin.

Mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti