31.12.2017

Vuosi on lopussa

Joulukuu lähenee loppuaan. Samoin koko vuosi. Tää joulukuu on ollu aika tapahtumarikas. Ja kauheeta vuoristorataa fiiliksen kanssa. Koulu loppu hetkellisesti ja pieni hengähdystauko tuli niin oikeeseen kohtaan. Lähettiin Emmin, Piian ja Emmin parin koiran kanssa pohjoiseen. Voi herranjumala mikä reissu... Lähin ihan ilman mitään odotuksia. Minä ja talvi, nou nou. Jo Rukalla kelasin, et täähän on ihan kivaa. Fiilis vaan voimistu joka päivä ja kun lähettiin Rukalta eteenpäin vielä vähän pohjoisemmaks napapiirin toiselle puolelle, mä sekosin. Näköjään se sekoominen tapahtuu oli vuodenaika mikä tahansa. Koko reissu oli yhtä euforiaa, enkä olis kirveelläkään halunnu lähtee sieltä veke. Kattelin jo pienessä paniikissa lentoja, et olisin ollu vielä muutaman päivän pidempään ja nauttinu siitä fiiliksestä. Kotona odotti kuitenkin muuttoon liittyviä asioita ja töitä... Olihan se sit ihan kiva kruisailla tyttöjen kans yhtämatkaa takas etelään. Meillä oli niin kivaa yhessä.Reissu oli oikeesti ihan huippu. Pääsin pitkästä aikaa laskettelemaankin ja voi helevetti se oli siitiä... Pelkäsin et osaanko enää mitään kun edellisestä kerrasta oli kulunu kuitenki huimat 13 vuotta. Alkujännityksestä huolimatta laskut alko sujuu oikein mukavasti ja meitsi oli iiiiihan liekeissä. Käytiin myös lumikenkäilemässä winter wonderlandissa Oulangalla ja Riisitunturilla. Moikattiin myös muita luokkalaisia, jotka oli pohjoisessa harjottelussa. Viikon kruunas illinen Ylläksellä, jossa myös Jussi oli meidän mukana. Naureskeltiin ylläolevalle ryhmäkuvalle kun tajuttiin et kuvassa on likkoja kolmelta eri vuosikymmeneltä Jussin kanssa. :D Mä voisin hehkuttaa tota reissua ja sitä sen tuomaa fiilistä ihan loputtomiin... Niin kovasti ne talviset maisemat jäi kutkuttaa, et kun tulin himaan niin nappasin lennot Kittilään helmikuussa. Haha. Ei mulla oo vielä kauheita suunnitelmia, kunhan nyt vaan pääsen sinne. Laskettee meen kyllä ainaski! Ja moikkaa vanhaa kaveria. Jeeeeee!

Reissu teki pienen loven opiskelijan kukkaroon, joten oli ihan hyvä mennä taas välissä tekee duunia kentälle. Siellä oli sama hullunmylly kun aina ennenkin. Oon reilun vuoden verran työskennelly palveluvastaavana, mut nyt oon tehny vähän muitakin hommia. Ihan kivaa vaihtelua kun ei oo ollu sitä samaa settiä koko ajan.


Reissufiiliksen jälkimainingeissa olin ihan unohtanu et joulukin tulossa. En oikein tänä jouluna saanu kiinni koko joulufiiliksestä. Aattona oli kuitenkin ihan kivaa. Aamulla Juuso tuli käymään puurolla ja kahvilla. Sen jälkeen lähettiin Pinjan ja faijan kanssa käymään avannossa! What, enpäs oo tehny sellasta aikaisemmin. Aika kylmää puuhaa. :D Olin kyl ihan ylpee itestäni et menin, vaik olikin ihan nopsakka dippaus vaan. Illalla kokoonnuttiin koko perheen ja parin muuttujan kans syömään yhessä niinkuin aina. Hyvää ruokaa, rentoo meininkii.Oli ihan erilainen joulu, vaikka aatto menikin ihan samalla kaavalla kun aina ennenkin. Kaikki pyhät meni kivasti ja sit palasin taas välipäiviksi töihin. Oon vähän multitaskaillu, tehny duunia, yrittäny siivota, pakata ja kaikkee samaan aikaan melkein. Katotaan mikä sotku tästä vielä tulee :D Muutto lähenee ja vaikka se vähän jänskää niin odotan sitä jo kovasti. Todella outoo lähtee täältä tutuilta kulmilta uusille. Katotaan miten lähiön kasvatti sopeutuu Kallion vilskeeseen. Jännää alottaa vuosi ihan uudessa osoitteessa. Uusi alku ja sitä rataaa...

ps. Pidemmän reissuhehkutuksen voi lukee toisesta blogista. Tässä linkki postaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti