18.5.2014

Kaupunkijuhlassa

Kun tekee pitkää työputkea, täytyy yrittää iloille keksiä kaikkee meininkiä että olis aina jotain odotettavaa työpäivän jälkeen ja niin päivät menee nopeemmin. Ollaan käyty leffassa, katottu leffaa himassa ja käyty kaupoilla. Eiliselle illalle osui sopivasti Vantaan kaupunkijuhla, jota mentiin pällistelee Tikkurilaan.


Tiksin kirjaston hoodeilla oli konsertti, jossa olis ollut esintymässä Melrose jonka olisin kovasti halunnu nähä mut se aloitti jo kuudelta. Meillä loppui työt vasta puol seiskalta ja oltiin seiskan pintaan vasta perille. Kun tultiin paikalle, tuli kuulutus että siinä meille esiintyi Melrose. Höh. :D Just missattiin. Seuraavaks oli tulossa Mind of Doll, mut siihenkin oli vielä puol tuntia aikaa. Käytiin kiertelee aluetta ja tsekkaamassa Rock'n Vantaa näyttely Vantaan kaupunginmuseossa aseman vieressä. Museossa oli ihan siistejä juttuja ja paikkakin oli magee.




Mä en itseasissa oo koskaan käynyt tossa museossa, vaikka Vantaalla oon asunu koko ikäni ja kolme vuotta olin amiksessa Itä-vantaalla. Ei ollut Juusokaan. Näyttelystä löydettiin tuttu naama, Tomppa!


Muitakin tuttuja naamoja oli, Vaskivuoren kasvatteja eri vuosilta. Tapahtui myös hassu juttu, löysin mun ottaman kuvan yhdeltä seinältä. Whaat!? Juuso tuli repii hihasta että katoppa tota. Se kuva on varmaan päätynyt tonne näyttelyyn erään Vaskiksen musamaikan kautta, jolle Juuso lähetti kuvia yhdestä bändimaratonista. Juuso oli siellä itsekkin soittamassa ja mä otin kuvia pitkin iltaa. Hassuu löytää oma kuva jostain random paikasta!

Näyttelyn jälkeen ei jaksettu enää mennä konserttipaikalle. Amorphis olis ollu ihan hauska käydä tsekkaamassa, mut se esiintyi vasta illemmalla joskus. Käytiin ostaa Mäkkäristä jädet ja nautittiin auringosta.


Kotona juotiin parit huurteiset ja istuskeltiin parvekkeella. Kummasta alkaa siiderihammasta kolottaa kun kelit lämpenee ja pääskyset alkaa visertää. Eilen oli eka ilta kun bongasin pääskysiä. Se on paras merkki kesän alkamisesta! Pääskysten "laulu" saa mut aina hyvälle tuulelle vuodesta toiseen. :)

2 kommenttia:

  1. Pakko sen verran korjata et se on Rock'n Vantaa eikä Rock n' roll Vantaa :D

    VastaaPoista