6.10.2015

Kaikkee mukavaa

Viimeiset viikot on ollu aikamoista menemistä! Palataan ajassa vähän taaksepäin. Reilu viikko sitten perjantaina lähettiin Juuson kanssa käymään Kotkassa. Napattiin samaan kyytiin Juuson pitkäikainen kalakaveri Jani. Kotkassa oli mun toisen blogin yhteistyökuvioihin liittyvää hommaa. Kymi fishing shop järkkäs Kymijoen rannalla demopäivän, jossa mäkin olin bostailemassa. Kotka ja etenkin Kymijoen Ruhavuolle on tullu aika tutuks tässä muutaman vuoden aikana. Tuntuu tutulta ja turvalliselta kun sinne menee.



Kotkasta jatkettiin vielä samana iltana Mikkeliin, josta otettiin Janin kaveri Samu kyytiin. Matka jatkui Läsäkoskelle, jossa oli yhden puron kunnostustalkoot. Meitä oli iso kaveriporukka tullu talkoilemaan. Me, Jani, Samu, Hanna, Viljami, Jimi, Noora ja Veera. Jani on kiertäny useemman kerran eri jokien kunnostustalkoissa, mutta monelle muulle nää oli ihan ensimmäiset. Esimerkiks mulle.





Talkoot kesti koko viikonlopun ja aina kunnostuspäivän jälkeen pääsi hetkeks kalaankin. Se ei kuitenkaan ollu meille se pääjuttu. Oli kiva nähdä millainen paikka Läsäkoski on. Ens kesänä pitää ehdottomasti mennä sinne uudestaan. Myös talkoista jäi tosi hyvä fiilis. Porukka toimi hyvin yhteen ja oli siisti nähä miten uudet kutusoraikot muodostui toinen toisensä jälkeen. Oli siistii päästä mukaan näihin meininkeihin. Kun talkoot oli ohi, oli kroppa iiiiihan rikki. Mun jo valmiiks vähän heikossa hapessa olevat nivelet meinas tehä totaalikuoleman ja jokaikinen lihas oli ihan jumissa. Kaikki kuitenkin just sen arvoista! Ihan parasta.



Maanantai oli välipäivä kaikesta toiminnasta ja se meni töissä. Tiistaina meiningit jatkoi taas ja jälleen suuntana Kotka. Tällä kertaa mukaan hyppäs Miikka. Lähettiin heti aikaisin aamusta ajamaan ja oltiin perille sopivasti kun aurinko oli nousemassa. Kymijoella alkoi rauhoitus lokakuun alusta, joten nyt oli toisinki viimeinen päivä kalastaa. Pakkohan se oli vielä käydä yrittämässä. Jälleen kerran tutuilla paikoilla oli mukavaa olla. Yleensä ollaan oltu Kymillä aina vähintään yksi yö, mutta tää reissu oli vain yhden päivän. Ajettiin vielä illalla takasin himaan.




Kalastusjutut jatkoi vielä seuraavanakin päivänä kun Veera tuli Tampereelta tutustumaan hauenkalastukseen merellä. Musta on niin jännää kelata että kaikille meri ei oo tuttu ja turvallinen asia. Veera kun on sisämaasta, on järvet ja lammet niitä tuttuja paikkoja. Mulle taas ne on sellasta jotain aika spessua. Mä niin tykkään merestä.



Päivä merellä meni mukavasti avatessa syksyn haukikautta. Vielä myöhään illalla Veera läks takaisin Treelle. Nyt on kalastusrintamalla ollu taas hiljaisempaa. Edellinen viikonloppu meni kokonaan töissä pitkästä aikaa. Ens viikonloppu on taas vapaata ja perjantaina meillä on rapujuhlat. Ootan sitä jo ihan innolla. Toivottavasti tulee mukava viikonloppu. :) Ens viikosta meen taas hetkeks toimistohommiin. Ihan mukavaa, vaikka oonkin nyt viihtyny ihan hyvin myös lentokentällä. Prahan reissuunkaan ei oo enää kovin kauaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti