11.12.2015

Arkijuttuja

Muutama päivä sitten pääsin vähän valmistelemaan jo joulua. Tai siis suunnittelemaan. Kävin porukoiden luona heittämässä pari ideaa joulupöytään. Siitä tulee kalaisa. Ainooks lihajutuks tulee kinkku maukkaalla siirappikuorrutteella. Tai en mä tiiä onks se maukasta, mut ainakin ohje kuulosti siltä. :D Joulussa yks parhaita juttuja on kyllä ruuat. Saman tyyppisiä mättöjä ei tuu syötyy kun vaan jouluna. Mä lupasin duunaa koko poppoolle laatikot, tai siis porkkana ja lanttulaatikon vaan. Perunalaatikko hankitaan ihan kaupasta. Juuso hoitaa graavattua kalaa. Myös Pinja lupas tehdä jotain kalajuttua, saa nähä mitä kohta valmis kokki saa aikaan.



Mulla on ollu tällä viikolla aika vähän vuoroja. Olin ke yhessä tutkimuksessa terveyskeskuksessa ja siihen valmistutuminen vei päivän, joten jouduin olee yhteensä pari päivää pois töistä. En saanu vuorokauteen syödä mitään, siihen kuvioon ei oikein työvuorot kentällä sovi. Oli muuten nälkä sen jälkeen. :D Myös salilta pidin taukoo muutaman päivän. Eilen ja tänään oon tehny taas ihan hyvät treenit. Pikkusen himmaillen kuitenkin. En tajuu mikä vaivaa, mut mulla on aina välillä sellasia kausia salilla, et silmissä sumenee ja päässä heittää vaikka ei treenais ees kovaa. En tajuu, syön kuitenki ihan hyvin ennen salia, sen jälkeen ja päivän aikana yhteensä 4-5 kertaa. Vettäkin juon suunnilleen kolmisen litraa päivässä. En ymmärrä.


Parin päivän työpoissaoloa kompensoi onneks tän illan pidempi vuoro. Piti olla vain neljä tuntia, mut saatiin molemmit kaheksan tunnin iltavuorot. Ihan jepa. Viikonloppu on sit vapaata. Näistä viikonloppujen vapaista pitää nyt nauttii, kun tammikuusta alkaen ne on vähän harvinaisempaa herkkuu. Huomenna pikkujouluillaan. Samalla viikonlopulle olis kolmet eri pikkujoulut. Ärsyttää valita niistä kun kaikkiin olis kiva mennä. Jos hyvin käy, keretään kyllä ehkä kaksiin pikkujouluihin huomenna. Myöhään illalla työkaverit kokoontuu stadissa baarissa. Meidän toiset kemut alkaa jo iltapäivästä. Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti