22.4.2014

Extempore

Sunnuntai iltana kun oltiin Juuson ja Miron kanssa Jokiksessa, alettiin miettii illan keikkaa. Enska ja Turisas olis Circuksessa ja liput 25e. Tää keikka oli ollut mielessä aikaisemminkin, mutta oltiin kaikki vähän sitä mieltä että ei ehkä mentäis kattomaan kun nähtiin samat bändit yhteisellä keikalla viimeksi joulukuussa, eikä nyt muutenkaan oo kauheeta keikkafiilistä. Tultiin kuitenkin jossain vaiheessa toisiin aatoksiin, repästään nyt sitten! Onhan se tyhmää olla menemättä kahden hyvän bändin keikalle. :DMikko soittele vuorotellen pitkin iltaa Juusolle ja Mirolle kummallekkin ja kyseli keikalle. Samaa teki myös Nikke. Pidettiin kaikki siinä uskossa edelleen, että ei jakseta lähteä. Tää oli meijän meilestä todella hyvä läppä... :D No läpi meni. Hengattiin hetki vielä ulkona ennen keikkaa, lämppärin ajan.


Lippuja meillä ei valmiiksi ollut, ostettiin ne vasta ovilta. Tuli pari euroa kalliimmaksi, mut ei jaksettu alkaa säätää netistä enää lippuja. Riskipelillä vaan suoraan oville! Edellinen keikka oli loppuunmyyty, mutta tälle keikalle oli vielä hyvin lippuja jäljellä. Kun tultiin sisään, Turisas alotti aika nopsaan.


Tällä kertaa keikat oli siis toisin päin, Turisas ensin ja Ensiferum vasta sen jälkeen. Enskalla oli jännät järjestelyt, kun Lindroosilla oli jännetuppitulehdus eikä pystynyt soittaa kitaraa. Hätiin oltiin hälytetty Enskan entinen basisti, Jukka-Pekka Miettinen. Lindroosilla oli kuulemma pikkusen jännä fiilis, koska ei koskaan laula ilman että soittaa kitaraa. Paitsi Karaokessa. :D Siltä se alkuun vähän näyttikin...Keikka oli kokoonpanojärjestelyiden takia hieman hämmentävä, mutta se ei ollu huono juttu. Alkukankeuden jälkeen Lindrooskin oli vähän rennommin. Siinä se soitteli ilmakitaraa. Miettisen toiveena oli soittaa vanhoja biisejä ja näin sit kävi. Sekään ei ollut yhtään huono, kiva kuulla niitäkin välillä. Keikka oli siis kokonaisuudessaan hyvä, samoin Turisas. Onneksi tuli lähdettyä. Seuraavana päivänä oli niskat aika jumisssa kaikesta moshaamisesta. Sattui mulle pieni haaverikin Turisaksen aikaan, kun joku potkaks mua vahingossa jollain järeellä kengällä nilkkaan. Nyt nilkkaa kaunistaa pieni ruhje ja komee turvonnu mustelma. Edelleen sattuu kun siihen vähänkin osuu joku. Onneks ei menoo haitannu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti