17.4.2014

Saunassa

Eilen oli taas keskiviikko ja illalla meijän saunavuoro. Kivaa kun sauna on keskellä viikkoa. Siitä aina tietää että viikonloppuun ei ole enää kauaa. Aina viikonloppu ei merkitse mitään erikoista ja on vaan duunia mut nyt jonkun aikaa oon saanut monta viikonloppua pidettyä vapaata. Se jatkuu vielä koska Calcushommat alkaa ensi viikolla ja sillon ainakin on viikonloput vapaata. Normaali rytmi tuntuu aina hyvältä sekalaisen vuorotyön jälkeen.


Nyt on siistii kun saunan aikaan on vielä valoisaa! Vielä muutamia viikkoja sitten alkoi olla jo hämärää ja kk sitten oli ihan pimeetä. Saunan ikkunoista on kiva kattella Martsaria ylhäältäpäin. Eilen meillä oli eväät messissä. Kiuasmakkaraa! Mussutettiin meijän saunaeväät katsellen nousevia ja laskeutuvia lentokoneita.

Musta on edelleen niin kivaa asua lähellä lentokenttää, kun voi bongata koneita. Tää meijän uus talo on niin korkee, että täältä oikeesti näkee kun koneet rullailee kiitoteille ja lähtee nousuun. Ihanaa olla lentsikkanörtti. Ja ihanaa et myös toi suhteen komeempi osapuoli on samalta planeetalta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti